Wszystko przez Tuska....Mario123 pisze:Panowie przeczytałem cały watek i wierzyć się nie chce ile w was złości i jadu. Przede wszystkim widzę brak podstawowych umiejętności czytania ze zrozumieniem. Tylu speców, specjalistów od automatyki, mechaniki, elektroniki że nasz kraj powinien być już dawno w G -8.
Tak, ja na ten przykład mam kompleks, szczególnie wielki, na punkcie filmów z pieniędzmi...Niektórzy budową maszyn zajmują się hobbystycznie i nie jest to ich źródło utrzymania, więc robią to po godzinach, pracując na etacie, albo dwóch... A reszta i tak przez Tuska...Mario123 pisze:Rozumiem wasze złości i wydaje mi się że są to tylko i wyłącznie wasze kompleksy. Jak uda się co poniektórym modernizacja 1 ploterka rocznie lub sklecenie na zlecenie kolegi kolejnego to już jest dobrze. ale cóż taka już jest nasza mentalność - aby innym dokopać, szczególnie tym którym coś wychodzi. Upss nasza narodowa przywara.
podaj przykład bo tego nie dostrzegam, a i tak to pewnie przez...Mario123 pisze:Zastanawia mnie jeszcze fakt ze co poniektórzy forumowicze maja szczególnie źle nastawione do tematu usposobienie, co ciekawsze widać że nie za bardzo poświęcają się pracy zawodowej, ponieważ ich posty są widoczne z bardzo dużą częstotliwością.
?