Ok, dzięki za informację.Dudi1203 pisze:Generalnie moge udostępnić projekty, aczkolwiek nie wiem czy opłaci Ci sie pokonywanie mojej drogi przez wyceny wszystkiego, szukanie, liczenie itpNa prawde na optymalizacje kosztów poswiecilem sporo czasu. Oczywiscie trzymajac jakosc - łozyska FAGa, sprezyny testowane zmęczeniowo na milion cykli itp
Chętnie zobaczę rysunki techniczne.
Pozdrawiam,
skoczek
[ Dodano: 2014-02-11, 09:45 ]
Szkoda że teraz o tym wspominacie, choć w sumie Kolega Dudi stwierdził minutę wcześniej inaczej i nie zdążył się ustosunkować do Twojej wypowiedzi.Zienek pisze:Dudi chyba za dużo własnej pracy i zasobów włożył, żeby teraz wszystko wyłożyć na tacy.
To raczej komercyjny projekt.
Założycielem tematu był kto inny niż Kolega Dudi i po początkowych postach podchodziłem do tego jako do open-hardware, czyli plany są ogólnie dostępne a dystrybutorzy i różne smaczki dotyczące zdobycia podzespołów pozostają dla informacji wyłącznie wykonawcy.
Teraz po tym stwierdzeniu projekt wygląda tak: "wy mi pomóżcie, a ja zachowam dla siebie..."
Choć ja się nie udzielałem w sumie w tym temacie, więc też nie będę pyszczył że tak jednak projekt się ukierunkowuje.
Pozdrawiam serdecznie,
skoczek