Nie to żebym się czepiał , ale na allegro masz sztukę za 19zł i przesyłkę za 15złYaPKnn pisze:BTW Nie to żebym się czepiał, ale www.sendit.pl masz kuriera za 16zł i jeszcze odbiera paczkę z domu. kOrzystam i polecam.

Nie to żebym się czepiał , ale na allegro masz sztukę za 19zł i przesyłkę za 15złYaPKnn pisze:BTW Nie to żebym się czepiał, ale www.sendit.pl masz kuriera za 16zł i jeszcze odbiera paczkę z domu. kOrzystam i polecam.
To nie chodzi o cenę, jeśli będę potrzebował to zapłacę Ci te 25 bez gadania, chodziło mi o to, że ostatnio odkryłem sendit.pl wysyłam kuriera za 16zł więc kupujący są zadowoleni bo koszt niewiele większy niż poczta, a ja jestem zadowolony bo nigdzie nie muszę z paczką zasuwać, tylko kurier odbiera z domu.251mz pisze:Nie to żebym się czepiał , ale na allegro masz sztukę za 19zł i przesyłkę za 15złYaPKnn pisze:BTW Nie to żebym się czepiał, ale www.sendit.pl masz kuriera za 16zł i jeszcze odbiera paczkę z domu. kOrzystam i polecam.))
Poczekaj aż ci wyrównanie przyślą. Podziękowałem im bo są pieprznięci z tymi korektami, jakiś czas temu dostałem za grudzień i potrafią zrobić korektę do korekty korekty.YaPKnn pisze:To nie chodzi o cenę, jeśli będę potrzebował to zapłacę Ci te 25 bez gadania, chodziło mi o to, że ostatnio odkryłem sendit.pl wysyłam kuriera za 16zł więc kupujący są zadowoleni bo koszt niewiele większy niż poczta, a ja jestem zadowolony bo nigdzie nie muszę z paczką zasuwać, tylko kurier odbiera z domu.251mz pisze:Nie to żebym się czepiał , ale na allegro masz sztukę za 19zł i przesyłkę za 15złYaPKnn pisze:BTW Nie to żebym się czepiał, ale www.sendit.pl masz kuriera za 16zł i jeszcze odbiera paczkę z domu. kOrzystam i polecam.))
Ja sprzedaję sporadycznie i prywatnie, zawsze płacę za przesyłkę od razu, faktur nie biorę więc chyba problem mnie nie dotyczy.Decodrew pisze: Poczekaj aż ci wyrównanie przyślą. Podziękowałem im bo są pieprznięci z tymi korektami, jakiś czas temu dostałem za grudzień i potrafią zrobić korektę do korekty korekty.
Dokładnie , moje wszystkie 3 kręcą tam gdzie zechceszYaPKnn pisze:Te od wycieraczek są zazwyczaj na stałe zmontowane z "mechanizmem kiwania" i nie bardzo jest jak to rozebrać. Taki od szyby byłby prawie idealny, ma od razy przekładnię kątową więc mógłbym go umieścić w najsensowniejszej pozycji czyli po prawej stronie tokarki i w dodatku nie wystawał by w prawo tylko był w osi poprzecznej łoża.