Zakup lasera do blach -relacja z targów
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Mi chodziło także o trochę inną kwestię, na przykładzie tego pliku, otworzyłem go właśnie w autacadzie, zapisałem na pulpit i jego rozmiar spuchł do 4,6mb. Gdyby miał pan zrobić automatyczny nesting 100 skomplikowanych detali złożonych tylko z krzywych, to czy system nie zwiesi się? Powiem szczerze, że czasami zdarzało mi się rozkładać bardzo skomplikowane elementy ozdobne złożone z dużej ilości łuków i prostych i sam obrót detalu powodował chwilowe zawieszanie sprzętu, a co dopiero pomyśleć gdyby były tam elipsy i splajny.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
No to chyba słabo Pan kontroluje pracę swoich pracowników. Informacja jest z pierwszej ręki bo maszyne wstawił moj kolega, stanelismy sobie przy niej i pogadaliśmy co i jak. Nie musi Pan wszystkiego wiedzieć co sie w firmie dzieje. Za to ja bardziej wierze w słowa kolegi, który na tymże szkoleniu był.www.kimla.pl_ pisze: Wypowiadający się kolega na temat szkolenia zdecydowanie przesadza, (tym bardziej że nie jest to informacja z pierwszej ręki) ponieważ nigdy nie było sytuacji w której ktoś czekał na szkolenie
-
- Posty w temacie: 46
Oczywiście skontroluję. Proszę na adres [email protected] albo na PW podać jaka to firma i zajmiemy się sprawą. W razie potrzeby zaprosimy na powtórne szkolenie.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2013, 23:38 przez www.kimla.pl_, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
Temat zamykam celem oczyszczenia z niepotrzebnych rzeczy - względem tematu jaki miał na myśli jego założyciel.
Jeśli ktoś mi poda na PW w ciągu 24h sensowny powód do odblokowania , to to uczynię.
www.kimla.pl_,
Ewidentna dominacja wątku celem reklamy swoich urządzeń.
To nie jest ani dział ani forum do tego typu działań!
Za to otrzymujesz zapowiadane kilka postów wcześniej ostrzeżenie.
Jeśli bajka będzie się powtarzała z AUTOREKLAMĄ to polecą kolejne ostrzeżenia.
Pozdrawiam
Moderator
Jeśli ktoś mi poda na PW w ciągu 24h sensowny powód do odblokowania , to to uczynię.
www.kimla.pl_,
Ewidentna dominacja wątku celem reklamy swoich urządzeń.
To nie jest ani dział ani forum do tego typu działań!
Za to otrzymujesz zapowiadane kilka postów wcześniej ostrzeżenie.
Jeśli bajka będzie się powtarzała z AUTOREKLAMĄ to polecą kolejne ostrzeżenia.
Pozdrawiam
Moderator