Swietny przykład, bo tam też jest demokracja-putina.markcomp77 pisze:zmusi to na Rusi.. a w Polsce jak kto chce

oprawco ... może UK ?oprawcafotografii pisze:Nie od rzeczy bedzie chyba zmienic temat watku na "gdzie by tu przeniesc biznes"?
q
kamar pisze:No wiesz. pomalowanie styropianu zlotą farbą nie uczyni z niego złota.trzasu pisze: jaki tam styropianowy, złoty, złoty premier Tusk ...
]
Duda nie Midas
Nigdy?trzasu pisze:kiedy ci ludzie którzy są decyzyjni w tym kraju zrozumieją ze PKB tworzą ludzie mający pieniądze a nie urzędnicy ...
Nie tylko trochę. Zaleznośći jak się chce to zawsze można znaleźć. Jak w skojarzeniach co ma wspólnego grosz z dozorcą ?trzasu pisze: z drugiej strony trochę podchodzi to po teorie sPiSkowe ...
jeśli okaże się, że w przyszłych wyborach znów ta sama ekipa wygra to przynajmniej dla mnie nie będzie to żadna teoria spiskowa, nie da się przez 10 lat głosować wbrew swoje woli i kieszeni, można porównywać rządy od 89r. ale obecna ekipa przekracza wszelkie granice, przebijając chyba wszystkich cynizmem ... a ja dalej nie wiem skąd u Ciebie ta pewność, że numer z serwerami to blef, zapewne z przekonania.kamar pisze:Nie tylko trochę. Zaleznośći jak się chce to zawsze można znaleźć. Jak w skojarzeniach co ma wspólnego grosz z dozorcą ?trzasu pisze: z drugiej strony trochę podchodzi to po teorie sPiSkowe ...
grosz to pieniądz
pieniądz to grunt
grunt to ziemia
ziemia to matka
matka to anioł
anioł to stróż
stróż to dozorca
I czyżbyś wątpił w prawdę zawartą w tym drugim artykule ? Toż Pan Profesor jest polskiego pochodzenia.
A chociażby z tego że protokoły komisji wyborczych wędrują fizycznie do PKW i po dziesięcioleciach można ręcznie przeliczyć. I jakoś nikt z przegranych tego nie postulował. A przekonania nie zwalniają od myślenia.trzasu pisze:[a ja dalej nie wiem skąd u Ciebie ta pewność, że numer z serwerami to blef, zapewne z przekonania.