Swietny przykład, bo tam też jest demokracja-putina.markcomp77 pisze:zmusi to na Rusi.. a w Polsce jak kto chce
Polski system podatkowy na 114. miejscu na świecie ...
-
trzasu
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 52
oprawco ... może UK ?oprawcafotografii pisze:Nie od rzeczy bedzie chyba zmienic temat watku na "gdzie by tu przeniesc biznes"?
q
http://www.strefabiznesu.nowiny24.pl/ar ... 47899.html
kiedy ci ludzie którzy są decyzyjni w tym kraju zrozumieją ze PKB tworzą ludzie mający pieniądze a nie urzędnicy ...
Ciekawe jestem czy guru ekonomiczny, "klepany" przez zachodnich fachowców po plechach Vincent wie co to krzywa Laufera ...
[ Dodano: 2013-09-15, 11:33 ]
kamar pisze:No wiesz. pomalowanie styropianu zlotą farbą nie uczyni z niego złota.trzasu pisze: jaki tam styropianowy, złoty, złoty premier Tusk ...
]
Duda nie Midas
Zgadza się, z pustego to i Salomon nie naleje ...
-
IMPULS3
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 25
Nigdy?trzasu pisze:kiedy ci ludzie którzy są decyzyjni w tym kraju zrozumieją ze PKB tworzą ludzie mający pieniądze a nie urzędnicy ...
-
triera
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 2
Odnośnie serwerów wyborczych w Rosji:
Niektórzy twierdzą, że głosy polskich wyborców
są liczone na serwerach w Rosji,
czemu PKW stanowczo zaprzecza.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,38200,title ... omosc.html
Ile w tym prawdy?
Niektórzy twierdzą, że głosy polskich wyborców
są liczone na serwerach w Rosji,
czemu PKW stanowczo zaprzecza.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,38200,title ... omosc.html
Ile w tym prawdy?
-
kamar

- Posty w temacie: 44
- Kontakt:
Nie tylko trochę. Zaleznośći jak się chce to zawsze można znaleźć. Jak w skojarzeniach co ma wspólnego grosz z dozorcą ?trzasu pisze: z drugiej strony trochę podchodzi to po teorie sPiSkowe ...
grosz to pieniądz
pieniądz to grunt
grunt to ziemia
ziemia to matka
matka to anioł
anioł to stróż
stróż to dozorca
I czyżbyś wątpił w prawdę zawartą w tym drugim artykule ? Toż Pan Profesor jest polskiego pochodzenia.
-
trzasu
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 52
jeśli okaże się, że w przyszłych wyborach znów ta sama ekipa wygra to przynajmniej dla mnie nie będzie to żadna teoria spiskowa, nie da się przez 10 lat głosować wbrew swoje woli i kieszeni, można porównywać rządy od 89r. ale obecna ekipa przekracza wszelkie granice, przebijając chyba wszystkich cynizmem ... a ja dalej nie wiem skąd u Ciebie ta pewność, że numer z serwerami to blef, zapewne z przekonania.kamar pisze:Nie tylko trochę. Zaleznośći jak się chce to zawsze można znaleźć. Jak w skojarzeniach co ma wspólnego grosz z dozorcą ?trzasu pisze: z drugiej strony trochę podchodzi to po teorie sPiSkowe ...
grosz to pieniądz
pieniądz to grunt
grunt to ziemia
ziemia to matka
matka to anioł
anioł to stróż
stróż to dozorca
I czyżbyś wątpił w prawdę zawartą w tym drugim artykule ? Toż Pan Profesor jest polskiego pochodzenia.
-
kamar

- Posty w temacie: 44
- Kontakt:
A chociażby z tego że protokoły komisji wyborczych wędrują fizycznie do PKW i po dziesięcioleciach można ręcznie przeliczyć. I jakoś nikt z przegranych tego nie postulował. A przekonania nie zwalniają od myślenia.trzasu pisze:[a ja dalej nie wiem skąd u Ciebie ta pewność, że numer z serwerami to blef, zapewne z przekonania.