Zobaczę, czy warto było czekać ...
Trochę cierpliwości, jeszcze nie odebrałem towaru, muszę to jakoś zorganizować (podobno 160 kg). Ale pozdrawiam, mam syna dyslektyka.adam Fx pisze:czy dalej nikt nieiwem do czego ma byc to koło zębate ....o które pytałem w cześniej??
Ja uwazam ze silnikowy lepiej sie nadaje bo przekładniowy jest za gesty i nie jest dostarecznie rozpryskiwany po całej przekładni, nie zapominajmy ze łozyska sa tez smarowane w ten sposobadam Fx pisze:dzięki za pozdro ..
no cieśzkie to dziadowstwo ale ja to z ojcemna 3 pietrow wniasłęm ( tylko nie mówcie moim sąsiadam ze mam w bloku tokarke heheheh)
z moich spostrzeżen moge poeiedziec ze koła zębate napedzające srube co są na w gitarze są szersze od całej reszty co zmusiło mnie do dorobienia specjalnich tulejek dystansowych ...
a i srube w koniku zmieniłem na mimosród bo tak szybciej i wygodniej
co do oleju to niewiem czy silnkikowy sie ndaje .. ja bym raczej wlał maszynowy albo przekładniowy....(ale to tylko tak mi sie wydaje...)
no i jest taki motyw z długością pinoli .. jeśli chcemy cienki i krótki walek podeprzeć do toczenia tym kłem stały co oni dają to niema szans ... ja mam kieł na morsa 1 i tulejke nmorsa2 i wtedy to jest wykonywalne ....
odebrał kolega już tokarkę ??Po paru tygodniach oczekiwania LM powiadomiło mnie o dostawie. Moja MC500 jest gotowa i mogę ją odebrać
Zobaczę, czy warto było czekać ...