Przecież to weryfikacja przez rynek. Sam ciągle gadasz że rynek powinien weryfikować sprzedawców, więc proszę o mniej hipokryzji.
Tanie Cnc Hobby linie v2 - linux emc2
-
oprawcafotografii
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 10
To nie weryfikacja przez rynek tylko typowo polskie obszczywanie goscia,
ktory sam cos wymyslil, wyprodukowal i sprzedaje.
Gdyby rynek ocenil jego produkty negatywnie dawno by juz zwinal interes...
Oferuje maszynki tanmie, proste i o minimalnych mozliwosciach - nikomu nie
obiecuje niczego wiecej ponad to. Uczciwie zarabia pieniadze.
To co Wy uprawiacie to nie zaden rynek, tylko polactwo cala geba.
Zamiast ujadac wezcie sie do roboty i wyprodukujcie lepsze maszyny z zblizonych cenach.
Co nie da sie? A moze po prostu nie potraficie?
q
ktory sam cos wymyslil, wyprodukowal i sprzedaje.
Gdyby rynek ocenil jego produkty negatywnie dawno by juz zwinal interes...
Oferuje maszynki tanmie, proste i o minimalnych mozliwosciach - nikomu nie
obiecuje niczego wiecej ponad to. Uczciwie zarabia pieniadze.
To co Wy uprawiacie to nie zaden rynek, tylko polactwo cala geba.
Zamiast ujadac wezcie sie do roboty i wyprodukujcie lepsze maszyny z zblizonych cenach.
Co nie da sie? A moze po prostu nie potraficie?
q
-
Krako
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 20
oprawcafotografii, A mówię, że się nie da? JA tu pisze jako KLIENT lub TESTER. Bo powoli nawiązuję współpracę z wytwórnią, więc staje się współ-testerem maszyny.
Dał tą maszynę do testu więc to chyba nie jest problem że testuje ją jak się da.
Na tym polegają testy.
Sorry jak z-tka gnie się prze uginanie jej przez rulonik z papieru to tak to są błędy konstrukcyjne. Przedstawiam suche fakty a to że inni użytkownicy forum się naśmiewają to ich sprawa nie moja.
Dał tą maszynę do testu więc to chyba nie jest problem że testuje ją jak się da.
Na tym polegają testy.
Sorry jak z-tka gnie się prze uginanie jej przez rulonik z papieru to tak to są błędy konstrukcyjne. Przedstawiam suche fakty a to że inni użytkownicy forum się naśmiewają to ich sprawa nie moja.
www.facebook.com/KrakauerBudowaMaszyn
-
oprawcafotografii

Ta maszynka nie sluzy do testowania jak sie Z-ka ugina tylko do frezowania.Krako pisze:...Sorry jak z-tka gnie się prze uginanie jej przez rulonik z papieru to tak to są błędy konstrukcyjne....
Dziala tak jak producent obiecuje? Z pewnoscia tak.
Przy tego typu maszynce nie ma _najmniejszego_ znaczenia jak
sie co ugina - wazne czy dziala tak jak deklarowal producent
Spodziewales sie czegos wiecej? To Twoj problem, nie producenta.
Reszta to zwykle przypierdalanie sie, tutejsza narodowa specjalnosc.
q
-
oprawcafotografii

Partacza, ktory robi z siebie konstruktora nalezy krytykowac.KAJOS pisze:oprawcafotografii, to taka troszke dwulicowośc Polska- Bartka to na każdym kroku przysrywa i jest OK .
Producent TaniegoCNC dostarcza dokladnie to co obiecuje.
Widzisz "drobna" roznice?
q
[ Dodano: 2013-07-23, 08:21 ]
Sobie mozna.MlKl pisze:oprawcafotografii - Za te pieniądze każdy se może sam lepszą maszynkę wystrugać. Wystarczy poczytać to forum, i zakasać rękawy.
TanieCNC to produkt komercyjny - sprobuj wyprodukowac
cos lepszego w zblizonej cenie. Pierwszy zdejme czapke.
q
-
zacharius

- Posty w temacie: 15
- Kontakt:
Kuba daj że spokój, widziałem maszynę, macałem maszynę, opisałem jaka jest, pośmiałem się z reklamy, tyle.
gdyby koleś dał lepsze wałki choćby na Zcie i komplet krańcówek to już by było o niebo lepiej. przecież nie mówiłem że w ogóle się nie da robić na tej maszynie. po prostu jest bardzo mało wydajna i za te cenę na prawdę można zrobić coś lepszego. uważam że to i tak wielki sukces że poszła 360mm/min zamiast deklarowanych 200, niemniej jednak na takich silnikach i dokładnie takich śrubach osiągałem 600mm/min i to na najprostszych SSK-B01.
o co teraz Tobie chodzi?
gdyby koleś dał lepsze wałki choćby na Zcie i komplet krańcówek to już by było o niebo lepiej. przecież nie mówiłem że w ogóle się nie da robić na tej maszynie. po prostu jest bardzo mało wydajna i za te cenę na prawdę można zrobić coś lepszego. uważam że to i tak wielki sukces że poszła 360mm/min zamiast deklarowanych 200, niemniej jednak na takich silnikach i dokładnie takich śrubach osiągałem 600mm/min i to na najprostszych SSK-B01.
o co teraz Tobie chodzi?
Nie otrzymasz koni wyścigowych krzyżując dwa osły
-
oprawcafotografii

Zrob i pokaz. Tylko jako produkt komercyjny, czyli zaplac podatki etc.zacharius pisze:Kuba daj że spokój, widziałem maszynę, macałem maszynę, opisałem jaka jest, pośmiałem się z reklamy, tyle.
gdyby koleś dał lepsze wałki choćby na Zcie i komplet krańcówek to już by było o niebo lepiej. przecież nie mówiłem że w ogóle się nie da robić na tej maszynie. po prostu jest bardzo mało wydajna i za te cenę na prawdę można zrobić coś lepszego....
O to co powyzej - przejdz od krytykanctwa do konstruktywnej krytykizacharius pisze:o co teraz Tobie chodzi?
q
[ Dodano: 2013-07-23, 08:43 ]
Dawajbartuss1 pisze:jestes BUCEM i żadne argumenty nic tu nie pomogą, może posmiejemy sie z twoich smieciokopterów ?
q