Przecież to weryfikacja przez rynek. Sam ciągle gadasz że rynek powinien weryfikować sprzedawców, więc proszę o mniej hipokryzji.

Ta maszynka nie sluzy do testowania jak sie Z-ka ugina tylko do frezowania.Krako pisze:...Sorry jak z-tka gnie się prze uginanie jej przez rulonik z papieru to tak to są błędy konstrukcyjne....
Partacza, ktory robi z siebie konstruktora nalezy krytykowac.KAJOS pisze:oprawcafotografii, to taka troszke dwulicowośc Polska- Bartka to na każdym kroku przysrywa i jest OK .
Sobie mozna.MlKl pisze:oprawcafotografii - Za te pieniądze każdy se może sam lepszą maszynkę wystrugać. Wystarczy poczytać to forum, i zakasać rękawy.
Zrob i pokaz. Tylko jako produkt komercyjny, czyli zaplac podatki etc.zacharius pisze:Kuba daj że spokój, widziałem maszynę, macałem maszynę, opisałem jaka jest, pośmiałem się z reklamy, tyle.
gdyby koleś dał lepsze wałki choćby na Zcie i komplet krańcówek to już by było o niebo lepiej. przecież nie mówiłem że w ogóle się nie da robić na tej maszynie. po prostu jest bardzo mało wydajna i za te cenę na prawdę można zrobić coś lepszego....
O to co powyzej - przejdz od krytykanctwa do konstruktywnej krytykizacharius pisze:o co teraz Tobie chodzi?
Dawajbartuss1 pisze:jestes BUCEM i żadne argumenty nic tu nie pomogą, może posmiejemy sie z twoich smieciokopterów ?