Tokarka koreańska
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
Ok, zlokalizowałem to na schemacie elektrycznym, dzięki.IMPULS3 pisze:Ta dzwignia to wlączanie tokarki dwie pozycje w dól (dwu mocowy silnik) i jedna do góry a po środku neutrale.
A jest szansa gdzieś oryginalny przełącznik wraz zabudową do tej tokarki?, pewnie najszybciej samemu zaadaptuje (dorobię) inny.
Tak jak pisałem wcześniej mam do tej tokarki instrukcję obsługi w języku polskim jednak w instrukcji mam odniesienie do rysunków których nie posiadam, posiada ktoś może rysunki do instrukcji ? (głównie chodzi mi o rysunek numer 4, który w instrukcji często się powtarza).
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 12
Ostatnio miałem okazję przerabiać instalację w KUSON 3 bo montowałem falownik i zrobiłem zdjęcie zdemontowanego wyżej omawianego przełącznika. Wstawiam zdjęcie, żeby przybliżyć jego budowę. W tej zielonej żeliwnej puszce jest przekładnia zębata.
A jeśli chodzi o HUICHON - 5 to ostatnio przybyła mi DTR w wersji angielskiej a wcześniej po polsku, tłumaczenie z rosyjskiego.

A jeśli chodzi o HUICHON - 5 to ostatnio przybyła mi DTR w wersji angielskiej a wcześniej po polsku, tłumaczenie z rosyjskiego.

Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.