Pytanie od laika o roztoczenie otworu w zabieraku-Żeliwo
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 6
Pytanie od laika o roztoczenie otworu w zabieraku-Żeliwo
Witam chciałem zapytać czy jest możliwe roztoczenie otworu w którym jest już wydłutowany kanał pod wpust ?
Mianowicie Mam zabierak wykonany z żeliwa( załączam zdjęcie ) otwór nominalny 30mm kanał 8mm i mam pytanie czy jest możliwe roztoczenie tego otworu na 32 mm i wykonanie kanału 10mm zgodnie z zasadami PKM ? Materiał zabieraka żeliwo , pytam dlatego iż mam już rysunki i jak pojadę do zakładu i mi powiedzą ze nie da rady się tego zrobić to wole od razu mieć rysunek wałka a którym będzie pracował zabierak z średnica 30mm niż jeździć dwa razy około 70 km
z góry dziękuje
Mianowicie Mam zabierak wykonany z żeliwa( załączam zdjęcie ) otwór nominalny 30mm kanał 8mm i mam pytanie czy jest możliwe roztoczenie tego otworu na 32 mm i wykonanie kanału 10mm zgodnie z zasadami PKM ? Materiał zabieraka żeliwo , pytam dlatego iż mam już rysunki i jak pojadę do zakładu i mi powiedzą ze nie da rady się tego zrobić to wole od razu mieć rysunek wałka a którym będzie pracował zabierak z średnica 30mm niż jeździć dwa razy około 70 km
z góry dziękuje
- Załączniki
-
- zab.JPG (27.76 KiB) Przejrzano 929 razy
-
- ffff.jpg (27 KiB) Przejrzano 822 razy
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1