Serwo BLDC i draiwer BLDC
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 16
Heh nawet nie zwrocilem uwagi ze tylko inzynierowie maja cos do powiedzenia. Widocznie lata studiow oduczaja zachowania sie przy ludziach- a wiec pier...le studia ide do woja.
[ Dodano: 2006-12-27, 16:13 ]
Tak na marginesie. Co do Piotra Juba to sie zgadzam w 100%, teraz czekam na sterowniki serwo i sam sie zabiore do budowy maszynki oby nie wyszla maChinka.
[ Dodano: 2006-12-27, 16:13 ]
Tak na marginesie. Co do Piotra Juba to sie zgadzam w 100%, teraz czekam na sterowniki serwo i sam sie zabiore do budowy maszynki oby nie wyszla maChinka.
Prawda leży pośrodku -Arystoteles.Może dlatego wszystkim zawadza -Wodzu.
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
JANNO1 pisze: to od was drodzy inzynierowie jakosc nie zobaczylem pomocy - a wyobrazam sobie to ze wezmie ktos np. typowy profil alu badz stal , typowe lozysko ... i na bazie tego wykona projekt cad i opisze technologie wykonania bloku lozyskowego. - ale to chyba prostsze niz
pokazywanie kto tu Pan a kto Smiec.
jasniej prosze, to w miare mozliwosci pomoc sie znajdzie.
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 3
Drogi Panie Dziukus.
Jesli czytasz cale forum , to zauwazyles pytania chlopakow
... mam srube trapezowa np TR10x2 i nie wie gosc jak ja ułozyskowac.
chodzi mi o cos takiego. Piotr Jub oferowal swojego czasu w miare tanie sprzegła ( 30 PLN) - GOOD
nigdzie nie ma po przystępnych cenach bloków łozyskujacych sruby ( oferta Chaosa to o ile dobrze wiem kolo 500 PLN z 2 ma lozyskami od strony napedu i 200 Pln z drugiego konca.
Moze dobrze by bylo choc zaprojektowac takie bloki ktore osiowo bylyby zgodne do typowych opraw otwartych ew. zamknietych dla lozysk slizgowych na walek Phi 25 lub 20.
wg mnie moglby to byc przelom w dzialalnosci na niwie tego forum.
a nie tylko Ja zrobilbym to tak... ty zle robisz....a on tez zle....itp:)))
z powazaniem Janusz.
Jesli czytasz cale forum , to zauwazyles pytania chlopakow
... mam srube trapezowa np TR10x2 i nie wie gosc jak ja ułozyskowac.
chodzi mi o cos takiego. Piotr Jub oferowal swojego czasu w miare tanie sprzegła ( 30 PLN) - GOOD
nigdzie nie ma po przystępnych cenach bloków łozyskujacych sruby ( oferta Chaosa to o ile dobrze wiem kolo 500 PLN z 2 ma lozyskami od strony napedu i 200 Pln z drugiego konca.
Moze dobrze by bylo choc zaprojektowac takie bloki ktore osiowo bylyby zgodne do typowych opraw otwartych ew. zamknietych dla lozysk slizgowych na walek Phi 25 lub 20.
wg mnie moglby to byc przelom w dzialalnosci na niwie tego forum.
a nie tylko Ja zrobilbym to tak... ty zle robisz....a on tez zle....itp:)))
z powazaniem Janusz.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
witam !! Kol. JANNO1 - proszę w załączniku oprawy . zrobiłem takie i inne . czy jeżeli zrobię rysunki to Forum zrobi krok do przodu ? jeżeli tak to jutro służę ! . problem w tym że każdy ma inne standarty dokładności , inne możliwości wykonawcze itp . potrzebujesz takie oprawy - proszę bardzo . pozdrawiam !!
Mane Tekel Fares