Wiadomości prywatne

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum

Autor tematu
michalus
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1

Wiadomości prywatne

Post napisał: michalus » 20 lip 2010, 18:47

Witam.jak moge wysłać wiadomość prywatna do innego uzytkownika???Klikam na uzytkownika oraz prywatna i po wpisaniu tekstu moge tylko zapisac wiadomosc i znajduje sie w folderze do wyslania .Co zle robie

Tagi:

Awatar użytkownika

andryjan
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Kontakt:

Post napisał: andryjan » 20 lip 2010, 18:58

Po wpisaniu tekstu naciskasz "wyślij" tak jak to zrobiłeś tutaj.

Różnica jest taka, że Twoja wiadomość będzie w tym folderze "Do wysłania" aż do momentu, gdy adresat się zaloguje i tym samym odbierze Twoją wiadomość, wtedy owa wiadomość przeskoczy do folderu "Wysłane".
CAD/CAM CAGILA
Porównanie programów dla wycinarek CNC => http://www.cnc.info.pl/topics51/automat ... t18915.htm
Optymalny automatyczny nesting to już połowa sukcesu, kliknij na WWW i dowiesz się więcej :)

diodas1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: diodas1 » 21 lip 2010, 00:01

Niektórzy użytkownicy z definicji nie pragną kontaktu ze światem zewnętrznym i taki po prostu nie wyjmuje listów ze skrzynki. Inni zarejestrowali się co prawda ale ich fascynacja sprawami cnc osłabła i też nic na to nie poradzisz że nie odwiedzają forum. Czasem jest dostęp do nich przez pocztę E-mail lub GG. Może też ten na którego polujesz po prostu wyjechał na urlop (na bezludną wyspę) Sam mam znajomego który posiada komputer i oczywiście kilka adresów mailowych ale kiedy mam potrzebę coś mu wysłać tą drogą to zawsze muszę telefonicznie poprosić go żeby odebrał pocztę. Bez sensu :mrgreen:
Sprawdź , kiedy już "klikniesz na użytkownika" kiedy ostatni raz się logował. To coś może wyjaśnić.

sbs
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)

Post napisał: sbs » 10 sty 2013, 10:15

Witam
Z tego co czytam to mój problem jest chyba nietypowy ,chodzi o korespondencję na forum ,otrzymuję zapytania od użytkowników forum ,staram się w miarę możliwości odpowiadać
ale gdy odpowiadam za pośrednictwem forum wszystkie informacje jakie mam na poczcie prywatnej usuwają się , tracę całą korespondencję prywatną zdarzyło się to trzy razy , jeśli używam poczty wszystko jest ok. Co robię źle lub gdzie tkwi błąd

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”