wiepofana
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 19
Zrobiłem zdjęcie kolejnego koła zębatego z ubytkiem.
Razem już 3 do wymiany, (choć jeszcze trzy inne średnio mi się podobają).
Wymieniać je od razu ?
A tak wygląda pokrywa wrzeciennika widać że jej też czegoś brak.
Mam na myśli te cztery gwintowane otwory.
Tu widok z drugiej strony:

Panowie czy ktoś będzie tak miły i cyknie mi fotkę pompy oleju.
lub podeśle DTRkę w której jest informacja na jej temat.
pozdro golot
Razem już 3 do wymiany, (choć jeszcze trzy inne średnio mi się podobają).
Wymieniać je od razu ?
A tak wygląda pokrywa wrzeciennika widać że jej też czegoś brak.
Mam na myśli te cztery gwintowane otwory.
Tu widok z drugiej strony:
Panowie czy ktoś będzie tak miły i cyknie mi fotkę pompy oleju.
lub podeśle DTRkę w której jest informacja na jej temat.
pozdro golot
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
-
To że występowały TR45 z pompą i bez doszedłem. moja widać kiedyś miała pompę a później (może w trakcie remontu w 82 roku) ktoś z niej zrobił wersję bez pompy.
Jednak chciał bym chociaż wiedzieć jak to wyglądało i działało wcześniej, a także bardzi chętnie przywrócił bym jej stan pierwotny (z pompą).
Co do rowków przyjmuję wytłumaczenie z rowkami.
pozdro golot
Jednak chciał bym chociaż wiedzieć jak to wyglądało i działało wcześniej, a także bardzi chętnie przywrócił bym jej stan pierwotny (z pompą).
Co do rowków przyjmuję wytłumaczenie z rowkami.
pozdro golot
-
A korzystam naprzemiennie z Ubuntu (netbook na kolanach) lub czystego Debiana (komp stacjonarny). Windowsa już chyba z 10 lat w domu nie używałem.
A co przeróbki na CNC to jeszcze nie teraz i nie ta tokarka. Mam takie lekkie skrzywienie, mianowicie lubię jak staroć działa tak jak wymyślili to kiedyś. Z tąd tak mi zależy by dowiedzieć się możliwie najwięcej na temat tej TR i by ją uruchomić. Normalnie bawię się w zabytkowe motocykle. np: junak , ale tym razem objawiło się to także w przypadku tr 45 i 2tsb.
Jak będę miał przerabiać to prędzej będzie to TUE 35 którą mam także a nie mam do niej sprawnej skrzyni, przez co mam tylko jedne obroty plus odboczka.
pozdro golot
ps. z Linuksa to u mnie nawet mój ojciec (5 krotny dziadek) korzysta, dzięki czemu nie muszę co jakiś czas naprawiać systemu
A co przeróbki na CNC to jeszcze nie teraz i nie ta tokarka. Mam takie lekkie skrzywienie, mianowicie lubię jak staroć działa tak jak wymyślili to kiedyś. Z tąd tak mi zależy by dowiedzieć się możliwie najwięcej na temat tej TR i by ją uruchomić. Normalnie bawię się w zabytkowe motocykle. np: junak , ale tym razem objawiło się to także w przypadku tr 45 i 2tsb.
Jak będę miał przerabiać to prędzej będzie to TUE 35 którą mam także a nie mam do niej sprawnej skrzyni, przez co mam tylko jedne obroty plus odboczka.
pozdro golot
ps. z Linuksa to u mnie nawet mój ojciec (5 krotny dziadek) korzysta, dzięki czemu nie muszę co jakiś czas naprawiać systemu