Maxiem opinie użytkowników
-
- Posty w temacie: 21
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Z dużym zainteresowaniem śledzimy aktywność użytkowników forum cnc.info.pl dotyczącą technologii, w której światowym liderem jest OMAX Corp.
Osoby zainteresowane przewagą konkurencyjną maszyn z linii OMAX i MAXIEM nad produktami innych marek, zapraszamy do kontaktu z naszym biurem komunikacji lub bezpośrednio z działami handlowymi.
Osoby zainteresowane przewagą konkurencyjną maszyn z linii OMAX i MAXIEM nad produktami innych marek, zapraszamy do kontaktu z naszym biurem komunikacji lub bezpośrednio z działami handlowymi.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
-
- Posty w temacie: 5
Dobre, jak już o tych liderach przeczytałem to mi się czytać odechciało, a tu taki fajny ptachol wyskoczył.oprawcafotografii pisze:[center][/center]
Może żadnym specjalistą od Water-jetów nie jestem ale takich tandet jakie maxiem produkuje dawno nie widziałem. Co niektóre chinolki bez nazwy jakością wykonania wyprzedzają te maszyny o lata.
Oczywiście to tylko moje osobiste zdanie. (Prawo do tego chyba mam?)
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Witam .
Tytułem wstępu, to nie za bardzo chciałem zabierać głos w tej batalii ,w której to wypowiadają się tęgie głowy i starzy wyjadacze , ale nie wytrzymałem.
My tutaj na forum , debatujemy nad wyższością wiszących wałków 30-ek nad podpartymi 25-mi.
Zachodzimy w głowę czy lepiej pokroić szafę babci ,czy spawać wyżarzać i frezować ramę z profili stalowych.
Dokładamy kolejne kilogramy stali , betonu , piasku żeby maszyna nie była zespołem folklorystycznym.
A tu nagle pojawiają się zdjęcia maszyny za setki PLN ,po obejrzeniu których stwierdziłem iż moje słupki w płocie (rura 2", metr w gruncie ,połączone laną podmurówką z betonu) są po prostu przewymiarowane i nie potrzebnie utopiłem tyle kasy
Ale wiem jedno ,że na pewno są sztywniejsze i lepiej umocowane niż podpory tej maszyny
obrazek wklejony przez kolegę pitsa
PS. tym oto postem wyraziłem swoją osobistą opinię na temat ww i zobrazowanych "hamerykańskich" rozwiązań technicznych ,jestem tyko amatorem
Tytułem wstępu, to nie za bardzo chciałem zabierać głos w tej batalii ,w której to wypowiadają się tęgie głowy i starzy wyjadacze , ale nie wytrzymałem.
My tutaj na forum , debatujemy nad wyższością wiszących wałków 30-ek nad podpartymi 25-mi.
Zachodzimy w głowę czy lepiej pokroić szafę babci ,czy spawać wyżarzać i frezować ramę z profili stalowych.
Dokładamy kolejne kilogramy stali , betonu , piasku żeby maszyna nie była zespołem folklorystycznym.
A tu nagle pojawiają się zdjęcia maszyny za setki PLN ,po obejrzeniu których stwierdziłem iż moje słupki w płocie (rura 2", metr w gruncie ,połączone laną podmurówką z betonu) są po prostu przewymiarowane i nie potrzebnie utopiłem tyle kasy

Ale wiem jedno ,że na pewno są sztywniejsze i lepiej umocowane niż podpory tej maszyny

obrazek wklejony przez kolegę pitsa

PS. tym oto postem wyraziłem swoją osobistą opinię na temat ww i zobrazowanych "hamerykańskich" rozwiązań technicznych ,jestem tyko amatorem

Pozdrawiam , Michał. 

-
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
Generalnie - choć kolega Kimla nie wzbudza specjalnej sympatii, to pan od Maxiemów naprawdę robi se jaja z klientów. Na forum pokazane są istotne braki tych maszyn, a gość zaprasza do siebie, żeby wytłumaczyć, że i tak jego maszyny są najlepsze... Tłumaczenie będzie polegać na pojeniu klienta parszywą kawą podawaną przez ładną hostessę, zasypaniu go ładnie wydrukowanymi folderami, na których nie widać dziur łatanych klejem, i stekiem pseudotechnicznej gadki zaprawionego we wciskaniu klientom kitu handlowca...