Znak "_" i drobne złośliwości.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
A może pozwólmy im się trochę poobdzierać...
Trochę konfrontacji argumentów nikomu jeszcze nie zaszkodziło.
A może jak to u facetów, po dobrej bójce pójdą na kufel "nektaru bogów" i staną się dobrymi kolegami, którzy współpracując stworzą nowe typy maszyn, dopracują stare i przerobią na CNC
Kto wie, kto wie...
Pozdrawiam

Trochę konfrontacji argumentów nikomu jeszcze nie zaszkodziło.
A może jak to u facetów, po dobrej bójce pójdą na kufel "nektaru bogów" i staną się dobrymi kolegami, którzy współpracując stworzą nowe typy maszyn, dopracują stare i przerobią na CNC

Kto wie, kto wie...
Pozdrawiam

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
To rzeczywiście może być rewolucja, mogą powstać np. nowe rodzaje napędów oraz nowe, lepsze formy przenoszenia napędu, nawet lepsze od opisywanego w innym wątku profilu aluminiowegoclubber84 pisze: A może jak to u facetów, po dobrej bójce pójdą na kufel "nektaru bogów" i staną się dobrymi kolegami, którzy współpracując stworzą nowe typy maszyn, dopracują stare i przerobią na CNC![]()
Kto wie, kto wie...
Pozdrawiam

CAD/CAM CAGILA
Porównanie programów dla wycinarek CNC => http://www.cnc.info.pl/topics51/automat ... t18915.htm
Optymalny automatyczny nesting to już połowa sukcesu, kliknij na WWW i dowiesz się więcej
Porównanie programów dla wycinarek CNC => http://www.cnc.info.pl/topics51/automat ... t18915.htm
Optymalny automatyczny nesting to już połowa sukcesu, kliknij na WWW i dowiesz się więcej

-
Autor tematu - Posty w temacie: 7
Tak, może być to napęd odbiciowy, przenoszący napęd przez uderzenie jednego ciała w drugie.
A właściwie obiciowy wynikający z obicia jednej części ciała inną częścią ciała.
Te napoje w różnych okolicznościach mają różne skutki.
Poruszają te ciała czasami wspólnie a czasami przeciwko sobie.
Ja wolę jednak przedstawiać swoje argumenty na trzeźwo.
A właściwie obiciowy wynikający z obicia jednej części ciała inną częścią ciała.

Te napoje w różnych okolicznościach mają różne skutki.
Poruszają te ciała czasami wspólnie a czasami przeciwko sobie.
Ja wolę jednak przedstawiać swoje argumenty na trzeźwo.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Zazdrosny ten moderator.
Banery z reklamami po to są aby były na nich reklamy, więc nie ma o co się czepiać.
Najwidoczniej pana moderatora bolą przechwałki oraz ostatnie posty (i tematy) w dziale lasery pisane w stylu: "podziwiajcie nowy laser firmy Kimla".
Powinni dać na forum opcje "ignoruj użytkownika" to byście się nawzajem nie widzieli.
Banery z reklamami po to są aby były na nich reklamy, więc nie ma o co się czepiać.
Najwidoczniej pana moderatora bolą przechwałki oraz ostatnie posty (i tematy) w dziale lasery pisane w stylu: "podziwiajcie nowy laser firmy Kimla".
Powinni dać na forum opcje "ignoruj użytkownika" to byście się nawzajem nie widzieli.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Nie wymienię tutaj nicku "tego którego imienia nie można wymawiać"
ale moim skromnym zdaniem niewiele osób stać na zniesie krytyki lub nie maja otwartego umysłu, merytoryczna dyskusja na poziomie inspiruje wiele umysłów nawet postronnych 
To chyba takie same zjawisko jak w dziedzinie zabezpieczeń jakiś młody gostek znajduję dziurę w systemie i pisze do admina żeby ją załatał, nasza polska mentalność nakazuje powyzywać postraszyć policją, a nie sprawdzić tego i zabezpieczyć
Myślę iż nieco większa ingerencja administratorów nie zaszkodzi
chociaż zastosowałem się do wskazówek które mi udzielono nie cofnięto mi ostrzeżenia ale w sumie to w niczym nie przeszkadza.
Pozdrawiam

To chyba takie same zjawisko jak w dziedzinie zabezpieczeń jakiś młody gostek znajduję dziurę w systemie i pisze do admina żeby ją załatał, nasza polska mentalność nakazuje powyzywać postraszyć policją, a nie sprawdzić tego i zabezpieczyć

Myślę iż nieco większa ingerencja administratorów nie zaszkodzi
chociaż zastosowałem się do wskazówek które mi udzielono nie cofnięto mi ostrzeżenia ale w sumie to w niczym nie przeszkadza.
Pozdrawiam
"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego." 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4