mach 3- tokarka
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 11
mach 3- tokarka
Witam
z uwagi na to że od niedawna interesuję się cnc , walczę z machem 3 . Chcę go skonfigurować pod tokarkę (dwie osie) bez większych efektów . Po włączeniu macha i wgraniu g-cod w programie nie ma wizualizacji materiału jest tylko pozioma kreska a jak się pojawią jakieś linie to są proste pomimo że generowałem linię krzywą . Nie wiem co robię źle
może jakaś podpowiedź lub ściąga jak ustawić program pod tokarkę , bo myślę że problem jest w machu
Pozdrawiam bit
z uwagi na to że od niedawna interesuję się cnc , walczę z machem 3 . Chcę go skonfigurować pod tokarkę (dwie osie) bez większych efektów . Po włączeniu macha i wgraniu g-cod w programie nie ma wizualizacji materiału jest tylko pozioma kreska a jak się pojawią jakieś linie to są proste pomimo że generowałem linię krzywą . Nie wiem co robię źle
może jakaś podpowiedź lub ściąga jak ustawić program pod tokarkę , bo myślę że problem jest w machu
Pozdrawiam bit
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
poszukaj inny g-cod do tokarki
może zle piszesz g-code nie pod te oscie co trzeba
ozatym g-code można na wizualizacji obracac przesówac powikszać
może zle piszesz g-code nie pod te oscie co trzeba
ozatym g-code można na wizualizacji obracac przesówac powikszać
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1