ja ostatnio... przyjąłem zasadę abstynencji od dyskusji politycznych
ale aż korci wrócić do nałogu

Tak, technika budowlanego, ale nie od takich konstrukcji. Mam specjalność nowoczesne technologie budownictwa, ale od dawna nie pracuję w tym zawodzie i nie muszę znać się na wszystkim, jeśli tego nie chcę.qqaz pisze:Ale nie dla cytowanego "technika budowlanego"
A po co tak stadion? łatwo wydać czyjeś pieniądze, a jeszcze paru ziomali zarobi.
Bo reszta narodu tylko pysk drze a faktur nie sprawdzi.
Smoleńsk, ku*** , ważniejszy,
I właśnie o tym wcześniej pisałem, Rząd nie udzielił gwarancji dla Stoczni (czyli nie chciał "podżyrować") na kredyt (konsorcjalny- dop. autora), wcześniej nie podejmując się działań do skutecznego konkurowania na rynku światowym polskiej stoczni, co doprowadziło do utraty zamówień i upadku.
A ty piepszysz jak niezdrowa du**. Masz w ogóle pojęcie o produkcji stoczniowej? Kto jak nie włąsciciel ma żyrować.?Może Ty ,albo ja?To parszywe państwo ,które ma wszystko głęboko w d.. i to bez wzgledu na opcje polityczną.Nie dbają o nic. Sprzedali Niemcom Bydgoski Zachem po to ,żeby tamci go zamknęli i pozbyli się konkurencji. 2000 ludzi na bruk ,a oni pierdołami ciagle się zajmują.Sa gorsi od menela,który sprzeda wszystko za psi grosz ,aby ryja uchlać. Nie dziwię sie,że sa tacy zdesperowani ludzie ,którzy by ten polski syf wysadzili w powietrze.oprawcafotografii pisze:I slusznie.clubber84 pisze:I właśnie o tym wcześniej pisałem, Rząd nie udzielił gwarancji dla Stoczni (czyli nie chciał "podżyrować") na kredyt...
Gdyby stocznia byla w swietnej kondycji jak to niektorzy chca nie
potrzebowalaby rzadowych gwarancji.
q