Również liczę na film i przyłączam się do pytania gdzie kupić taki profil na stół bo chyba odpowiedź nie padła

Film będzie, ale chciałbym najpierw dokończyć maszynkę ...Fascynująco prosta/czysta konstrucja
Również liczę na film i przyłączam się do pytania gdzie kupić taki profil na stół bo chyba odpowiedź nie padła
Skąd pochodzi profil 20.1016/0 - drogie TO ?.
Za jeden metr życzą sobie 370zł, kupiłem go w firmie Metal-Master
Rayford pisze:I to jest to ... frezareczka śmiga jak trzeba ...Norbert01 pisze:zobacz w machu w preferencjach włącz tryb plazmy u mnie troche pomogło
Mam inne pytanko, czy jest możliwość w mach3 dostawienia mechanicznych przycisków "reset" i "start" byłby to chyba wygodniejsze nisz celowanie myszka na monitorze ?
Ja mam wyprowadzone przyciski start stop wrzeciono pauza ruch osi xyz na klawiature bezprzewodową numeryczną za pomocą klawiszy skrótów OEM trig tam wpisujesz kod a w sygnałach wejściowych emulacje klawiszy wszystko działa bez problemu i wygodnie w sporej odległości od komputera
Mógłbyś podać jakiś jeden przykład jak to ustawić, tak krok po kroku ...?Norbert01 pisze: Ja mam wyprowadzone przyciski start stop wrzeciono pauza ruch osi xyz na klawiature bezprzewodową numeryczną za pomocą klawiszy skrótów OEM trig tam wpisujesz kod a w sygnałach wejściowych emulacje klawiszy wszystko działa bez problemu i wygodnie w sporej odległości od komputera
okRayford pisze:Mógłbyś podać jakiś jeden przykład jak to ustawić, tak krok po kroku ...?Norbert01 pisze: Ja mam wyprowadzone przyciski start stop wrzeciono pauza ruch osi xyz na klawiature bezprzewodową numeryczną za pomocą klawiszy skrótów OEM trig tam wpisujesz kod a w sygnałach wejściowych emulacje klawiszy wszystko działa bez problemu i wygodnie w sporej odległości od komputera