Tokarka CNC ze złomu już toczy :)
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
Są też takie, które nie marnują czyjegoś czasu i nie psują nerwów. Bo reklama wyświetla się pięknie, a film już się tnie lub w ogóle zawiesza. Ale kruszyć kopii o to nie będę.
Co do złomowisk - to że to nie sklep, to wiadomo, choć i tam nie wszystko zawsze jest. Nie wiem jak w innych miastach, ale tu niektóre szroty zaprzestały sprzedaży, tzn. nie można sobie wejść i poszperać i ew. odkupić. Ostał się jeden w pobliżu, więc saznsa na znalezienie 'przydasia' zmalała znacznie.
A wyobraźnia to podstawa, i jeszcze umiejętności jak dany ''odważnik'' przerobić
Co do złomowisk - to że to nie sklep, to wiadomo, choć i tam nie wszystko zawsze jest. Nie wiem jak w innych miastach, ale tu niektóre szroty zaprzestały sprzedaży, tzn. nie można sobie wejść i poszperać i ew. odkupić. Ostał się jeden w pobliżu, więc saznsa na znalezienie 'przydasia' zmalała znacznie.
A wyobraźnia to podstawa, i jeszcze umiejętności jak dany ''odważnik'' przerobić

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Ja mam ten plus ,że znajomy na złomie siedzi i raz ze dobrze policzy , a dwa ,że mogę sobie wchodzić i wybierać
A ludzie cuda wyrzucają:D
Ostatnie znalezisko:
Za 200pln 2sztuki uchwytów 4szczękowych fi500 rosyjskie , nowe w skrzyniach zakonserwowane smarem +pergamin.
Jak dojrzałem to oczom nie uwierzyłem:P

Ostatnie znalezisko:
Za 200pln 2sztuki uchwytów 4szczękowych fi500 rosyjskie , nowe w skrzyniach zakonserwowane smarem +pergamin.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 154
- Kontakt:
Panowie - ja nie jestem Walt Disney. Chociażem Miki
Wrzuta ma dla mnie tą zaletę, że wpisuję wrzuta.pl, klikam "wybierz plik", potem "wyślij" i "zapisz" i to wsio.
Złomowisko złomowisku nie równe, wiadomo. Ale na każdym od czasu do czasu pojawia się coś ciekawego - to zależy wyłącznie od tego kto, i gdzie coś przeznaczy na złom. Nie da się ot tak wejść i od ręki kupić materiały do budowy maszyny CNC. Ale jak się na takim złomowisku bywa kilka razy w tygodniu przez parę miesięcy, to się i uzbiera.

Złomowisko złomowisku nie równe, wiadomo. Ale na każdym od czasu do czasu pojawia się coś ciekawego - to zależy wyłącznie od tego kto, i gdzie coś przeznaczy na złom. Nie da się ot tak wejść i od ręki kupić materiały do budowy maszyny CNC. Ale jak się na takim złomowisku bywa kilka razy w tygodniu przez parę miesięcy, to się i uzbiera.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
bo duzych uchwytow, nozow i narzedzi (np na stozek morsea 3,4,5) jest duzo. tylko nie ma tego do czego uzyc. tych mniejszych jak na lekarstwo...251mz pisze:Ja mam ten plus ,że znajomy na złomie siedzi i raz ze dobrze policzy , a dwa ,że mogę sobie wchodzić i wybieraćA ludzie cuda wyrzucają:D
Ostatnie znalezisko: