q
Oszalałem!!Super Turbo CnC 3d - Frezarka,Ploter CnC-Zobacz!!
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
Poddaje pomysł do decyzji Jakuba ....251mz pisze:Do piwnicy Mariusz zrobi Ci wersje na kółkach:) popchniesz i już nie znajdziesz;)
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
sekund pięć i już pierwsza partia jest .. stoją w rzędzie jeszcze nieokrzesane ...jutro kolejna partiajarekk pisze:Kółka kółkami - możesz dałeś już radę złożyć korpus co by zobaczyć wreszcie maszynę w realu ?

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Będzie tyle251mz pisze:coś Ty za schaba płaskownika rzucił na Y-ka?
ze 30 bedzie?
Nie mam zamiaru , nie moja liga ... po prostu chcemy aby maszyna była ładna i funkcjonalna a przy okazji bogato wyposażona ...251mz pisze:gonisz Kimle;>
Teraz aby postawić kropkę nad "i" maszyny trzeba ukończyć . Aby kolega biorący i gorąco piszący w tym temacie nie pisał, że to tylko maszyny wirtualne..
Pomogłem...
Pomogłem...
-
gaspar
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Fajnie to wygląda, pozazdrościć. Konstrukcja o tyle fajna, że inna od standardowej i jak już sam pisałeś wszystkie złe strony staraliście się wyeliminować. Daj ją do mnie na betatesty to jeszcze coś znajdę, abyś się nie nudził jak już produkcja ruszy pełną kitą 
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Pracuję nad pulpitem bo chce aby się tam znalazło PIKOCNC
to dla informacji dla Gaspara
... o ile dogadam się z autorem tego sterownika 
Pomogłem...
Pomogłem...