Zamówiłem 10 szt - przysłali 12 (pewnie robią więcej niz zamówienie na wypadek wpadki procesowej, jak wyjdą wszystkie to wysyłaja wszystkie - standardowa praktyka)
Zapłaciłem mało:
http://iteadstudio.com/
W Polsce najtańsze PCB (chyba Satland) o tych parametrach wychodzi 45zł za SZTUKĘ. Gama PCB jakoś podobnie. Tutaj zapłaciłem tyle za 12 sztuk+przesyłka z drugiego konca świata (pcb pakowane prózniowo+sporo amortyzacji, można rzucać paczką i nic jej nie jest). No i dodatkowo jest 100% test elektryczny ZA DARMO
Jeśli chodzi o jakość, to jestem bardzo zadowolony. Porównanie jakości tych płytek do PCB z Polskich wytwórni ma taki sam sens jak porównanie F16 do szybowca. Soldermaska jest dosłownie pancerna. Warstwa opisowa bardzo szczegółowa (np. trollface

). Metalizacja solidna (chociaz przy wystarczajaco zawzietym próbowaniu jednak da sie oderwać

). Generalnie do amatorskich zastosowań - kosmos/wypas/itd. Jakbym miał porównać to do płytek, które zamawia się w firmie, gdzie pracuję, to tym razem wychodzi jak F16 w stosunku do promu NASA. Niestety fotek porównawczych zrobić nie mogę (hint - dokumentacja panelu o wielkości kartki A4 jest grubości mniej więcej książki telefonicznej).