Uchwyt tokarski zębatkowy polski FWP
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 15
O Twojej esencji nie będę pisał, wróć kilka postów do góry
Jeżeli nie posiadasz argumentów do dyskusji to nie pisz a jak na razie łapiesz się tanich chwytów w stylu:
cyt: I to cala esencja postów kol. egi.
Mogłes to zaproponować na poczatku dyskusji, dlaczego tego nie zrobiłeś?
Już było wiele watków na temat uchwytów.
Albo rzeczowo dyskutujesz i chcesz komuś pomóc albo tylko czytaj bo jak na razie widzę ze nie wiesz do czego służy klawiatura
Pozdrówka Kolego:)
Jeżeli nie posiadasz argumentów do dyskusji to nie pisz a jak na razie łapiesz się tanich chwytów w stylu:
cyt: I to cala esencja postów kol. egi.
Mogłes to zaproponować na poczatku dyskusji, dlaczego tego nie zrobiłeś?
Już było wiele watków na temat uchwytów.
Albo rzeczowo dyskutujesz i chcesz komuś pomóc albo tylko czytaj bo jak na razie widzę ze nie wiesz do czego służy klawiatura
Pozdrówka Kolego:)
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 12
- Kontakt:
Możesz próbować przekonać kolegów na tym forum, że pisałem w intencji sprzedażyegi pisze:O Twojej esencji nie będę pisał, wróć kilka postów do góry

Co do Twojej oferty to nawet DARMET oferuje za mniej niż połowe tego co Ty.
http://allegro.pl/uchwyt-tokarski-bison ... 84362.html
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 15
Kamar, czy Ty sie w końcu nauczysz czytać ze zrozumieniem? Ja nic nie oferuję ja moge pomóc!
I nie pisz ze mogę próbowac kogoś przekonać- to nie mój styl!
Kolego ocknij się i przeczytaj uważnie watek!
cyt: Możesz próbować przekonać kolegów na tym forum, że pisałem w intencji sprzedaży
Pozdrawiam Serdecznie:)
I nie pisz ze mogę próbowac kogoś przekonać- to nie mój styl!
Kolego ocknij się i przeczytaj uważnie watek!
cyt: Możesz próbować przekonać kolegów na tym forum, że pisałem w intencji sprzedaży
Pozdrawiam Serdecznie:)
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Aaaa, przychodzą do mnie czasami tacy pod furtkę, częstują obrazkiem/książeczką i chcą porozmawiać.egi pisze:Ja nic nie oferuję ja moge pomóc!

(Przepraszam, nie mogłem się powsztrzymać...)
Pozdrawiam,
GSM
P.S.
nie wiem czemu (jakiś bug?) zacytowałem kolegę egi a forum zamieniło na 'kamar', poprawione.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, 00:34 przez GSM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Ale ja temu nie zaprzeczam, też miałem przyjemność rozmawiać (książeczek pare przeczytać też) i chociaż w pełni mogę się z nimi nie zgadzać to jednak można w pewnych kwestiach im pozazdrościć (nie mam tu namyśli finansów - tak coby ktoś opatrznie nie zrozumiał).Poleciałeś po bandzieAle się nie zgadzam, gadałem z nimi pare razy i wydaje się ,że przynajmniej wierzą w to co mówią

Ale fakt, bez troolociągu.
Pozdrawiam,
GSM
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
Cóż, nie chcę urazić kolegi ale takie teksty slyszę od ludzi którzy coś tam, gzieś widzieli czy slyszeli i w czyjejś dzialalności widzą kolosalne pieniądze.egi pisze:Impuls,
A mo ze kolega ma pomysł na rozwój? Inwestycję? Moze mu się zaczyna kręcić interes? Ja nie chcę zebyś mi przyznawał rację, to jest tylko i wyłacznie moje zdanie na temat zakupów a co zrobi kolega to juz jego słodka tajemnica, może się pochwali na forum.
Moze się odezwać do mnie to mu pomoge w zakupie z dobrym rabatem:)
Seb
Prawda jest taka że czasy kiedy ktoś ma tokarke i robi na tym wielkie pieniądze się skończyly.
Noi to ostatnie zdanie faktycznie daje do myślenia, Ze niby ta pomoc tak bezinteresownie?
Jak kolega chce pomóc to zapraszamy częściej na forum do wypowiadania się na dany temat.