kostner pisze:
To ze bartus momentami przesadza jest jasne dla wszystkich. Ja sie z jego wywodoow smieje i czasami porozwazam na gg dalej albo wyraze swoja opinie albo sobie pomysle i starczy. Nie podobaja wam sie wypowiedzi bartusia to ignorujcie i po sprawie. Zreszta tyczy sie to wszystkich ludzi ktorzy mniej lub wiecej denerwuja na tym czy innym forum. Nie moze byc celem tego forum eliminacja i segregacja ludzi bo w koncu zostanie nas kilkunastu wypowiadajacych sie i powstanie towarzystwo wzajemnej adoracji. Dajmy sobie na wstrzymanie.
Tylko że fora takie jak to nie są dla podbudowywania ego różnych bartussów, żeby se jeden z drugim niespełniony i niedouczony expert mógł pouczać innych, są po to żeby wymieniac się wiedzą i informacją, jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia, tylko zdjęcia książek, niech lepiej zamknie to, czym gada (podoba mi się ta metafora

) I jeszcze - uważam odwrotnie niż ty, właśnie ignorowanie dyletantów i głaskanie po głowie każdego studenta czy inżynierka sprzedającego na forum sensacyjne okruszki wiedzy których nie zdołał zapomnieć po zakuciu, tworzy towarzystwo wzajemnej adoracji, jak w nowomodnej szkole, gdzie każde, dowolnie głupie, złe, leniwe czy niedouczone dziecko czy student jest tak samo cacy, no bo to dzidzia kochana i musi zdać. Tu nie szkoła, precz z permisywizmem, dzikus jest może chamowaty, ale ma wiele racji, howgh. (Akurat przed chwilą na innym forum musiałem napisać klonowi bartussa w takim duchu jak dzikus tutaj, jeszcze mnie k...wica nosi

)