Przyssawki
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
witam !! właśnie o to michodziło ! . zaworki działające na tej samej zasadzie ( kulka/sprężynka ) działaje na nadciśnienie - materiał wciska kulkę , i tam gdzie jest materiał tworzy się poduszka powietrzna . w wypadku podciśnienia zaworki mogą mieć o wiele silniejsze sprężynki . pozdrawiam !!
Mane Tekel Fares
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam;
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Dzisiaj obrabiając parapet mdf 25 mm. Przejechałem szefowi 3 przyssawki w Biesse Rover. Moje pytanie brzmi gdzie można kupić takie przyssawki w przyzwoitej cenie??? Nie chcę żeby mi skasował całą premię:( a nie mam pojęcia ile coś takiego kosztuje. Bardzo proszę o pomoc osoby obeznane w temacie.
ps. zaworki są na wymianę. Zastanawiam się też gdzie można kupić kostkę z żywicy lub innego tworzywa żeby można było ją obrobić i zamontować zawory do pompy próżniowej?
Z góry dziękuję za pomocną dłoń
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Dzisiaj obrabiając parapet mdf 25 mm. Przejechałem szefowi 3 przyssawki w Biesse Rover. Moje pytanie brzmi gdzie można kupić takie przyssawki w przyzwoitej cenie??? Nie chcę żeby mi skasował całą premię:( a nie mam pojęcia ile coś takiego kosztuje. Bardzo proszę o pomoc osoby obeznane w temacie.
ps. zaworki są na wymianę. Zastanawiam się też gdzie można kupić kostkę z żywicy lub innego tworzywa żeby można było ją obrobić i zamontować zawory do pompy próżniowej?
Z góry dziękuję za pomocną dłoń
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 4
Zerknij tu http://www.vacuumpods.com/POD%20&%20Rail.htm Czekam aż dojedzie do nas masterwood i z cennika serwisu wiem, że za taka przyssawke zamienną wołają 300euro.
Wykonanie przyssawki
Uszczelnienie przeciętej ssawki
Mam nadzieję, że cos pomoże
Pozdrawiam
Wykonanie przyssawki
Uszczelnienie przeciętej ssawki
Mam nadzieję, że cos pomoże

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 gru 2011, 21:02 przez tommur, łącznie zmieniany 1 raz.