Mini tokaraka
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
banditosp pisze:Ja tam taniej niż 2000zł nie widziałem .
A tutaj za 1330 zł plus 60zł wysyłka dostajesz kieł obrotowy, kieł stały, 3 klucze imbus, szczęki do wewnętrznego mocowania przedmiotu obrabianego, korbka .
Więc pokaż mi gdzie tu w Polsce masz lepszą ofertę .
Zwróce tylko koledzę uwage, ze cena jest bez VATu - z Vatem -> 1633,82 z (ale też atrakcyjna).
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Aktualnie nie ma, ale ten model pojawia się co jakiś czas w cenie do 1700 zł (jak ja swoją kupowałem 4 lata temu to te były po 1470). Jakiś sprzedawca z okolic Garwolina (nie pamiętam miejscowości, ale przez Garwolin tam jechałem i to było w okolicy). Gość miał cały skład różnych tego typu frezarek i tokarek. Twój model też jest na allegro, trwa licytacja . (tylko kieł obrotowy jest ponad standard) http://allegro.pl/tokarka-do-metalu-cq- ... 33180.htmlbanditosp pisze:Ja tam taniej niż 2000zł nie widziałem .
A tutaj za 1330 zł plus 60zł wysyłka dostajesz kieł obrotowy, kieł stały, 3 klucze imbus, szczęki do wewnętrznego mocowania przedmiotu obrabianego, korbka .
Więc pokaż mi gdzie tu w Polsce masz lepszą ofertę .
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Wszystko da się załatwić , wystarczy napisać --- " Witam. Jestem konkretnie zainteresowany pana ofertą , proszę o nr tel , oddzwonię , mogę kupić bez all to nie będzie musiał płacić Pan prowizji , czekam na szybką odpowiedź , pozdrawiam "
Ryżowe tokarynki mają tę zaletę że kupuje je spora ilość amatorów , którzy szybko "nudzą " się jakością sprzęta , nie potrafią naprawić awarii jakie powstają na samym początku i sprzedają do 30% taniej , nawet jeszcze z gwarancją , tylko wystarczy systematycznie czytać allegro , nie jest niczym nadzwyczajnym znaleźć taką "okazję"
Ryżowe tokarynki mają tę zaletę że kupuje je spora ilość amatorów , którzy szybko "nudzą " się jakością sprzęta , nie potrafią naprawić awarii jakie powstają na samym początku i sprzedają do 30% taniej , nawet jeszcze z gwarancją , tylko wystarczy systematycznie czytać allegro , nie jest niczym nadzwyczajnym znaleźć taką "okazję"
perfekcyjna B. S. , OUS 1 - Oświęcim 1066/72r; Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
Jeśli rzeczony amator trafił na taki egzemplarz jak mój i rozkonserwował go według instrukcji*, to po pół roku tokarkę po nim wziąłbym najwyżej za stówę. U mnie wszędzie gdzie się dało były opiłki, które po paru przejazdach załatwiłyby na cacy półnakrętkę, łoże i posuw poprzeczny. Po taką "okazję" tylko osobiście.
*w instrukcji jest 7 punktów, a w praktyce tokarynę trzeba rozebrać w drobny mak, wyczyścić z opiłków/piachu, nawet gwinty poprawić.
*w instrukcji jest 7 punktów, a w praktyce tokarynę trzeba rozebrać w drobny mak, wyczyścić z opiłków/piachu, nawet gwinty poprawić.