No i ...?hugo238 pisze: to wyposażeniem podstawowym tokarki jest tak zwana luneta .
PRZETOCZENIE SRUBY NAPĘDOWEJ
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 7
Kamar nie tłmacz sobie że to los ,to UZALEŻNIENIE ,a to tylko lekarza , jak mi nie wierzysz zapytaj sie teraz żony czy nie mam racji.kamar pisze:Q nie da sie, już taki mój los.hugo238 pisze: Kamar idź już od tego komputera :

[ Dodano: 2012-02-06, 19:24 ]
Ja też tak mysle że nie umie robić ,Wreszcie poparł mnie jakiś ziomalpukury pisze:witam.
i tak nie umiesz robić nakiełków - więc i lunetka nie pomoże![]()
pozdrawiam .

-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 7
Eeee,no nie rób z siebie męczennika ,żona pewnie prawde mówi ,cytuje twoje słowa""5:30 to czas na pierwszą kawę i przejrzenie co tam spłodzili na forumkamar pisze:Tak Ci się tylko zdaje, te pogaduszki na forum to tylko miły przerywnik w mojej ciężkiej harówie. Jak ja odejdę od kompa to za tydzień parę rodzin będzie głodować

Żona wprawdzie twierdzi, że wstaje tak wcześnie żeby dłużej nic nie robić ale to nie do końca prawda

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 14
- Kontakt:
Co ja mogę odpowiedzieć, chyba zacytować stary Budkowy przebój - Nie wierz nigdy ........hugo238 pisze: i do roboty !!
Żeby rano sprawnie robić to trza wieczorem przygotować. To nie na etacie że " za pięć trzecia bierz kapotę, p...... majstra i robotę , tak doczekasz starczej renty nawet w d.. nie kopnięty"