TANIE SERVA
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
- Kontakt:
jeszcze postaje kwestia pcb może się ktoś podejmie wykonania...
- Załączniki
-
- screenshot1158929249.jpg (71.84 KiB) Przejrzano 1669 razy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

Tagi:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 7
"Za 500PLN można mieć full wypasiony servosterownik serv DC o parametrach U =200V, I=50A, z programem do konfiguracji PID. Czego więcej chcieć???????????????? "
Możesz podać link gdzie to można kupić?
Chciałem skoncentrować się wyłącznie na mechanice, a serva chciałem kupić żeby nie tracić czasu i nie robić eksperymentów
Większości kolegów mechaników, konstruktorów też nie będzie robić elektroniki samemu
Koledzy znający się na elektronice mogący wykonać taką elektronikę i zaproponować cenę nie ma się co wstydzić wszystkiego nie trzeba robić samemu?
A może jakaś wymiana elektronika za jakieś części mechaniczne w tej samej cenie?
Dla kogoś co i tak ma kupić nie ma różnicy gdzie kupi a może wybrać albo zamówić?
Lista dobra rzecz bo przy większej ilości cena może być taka że w ogóle nie opłaca się tego robić?
Jeśli ktoś zna jakiegoś producenta niech podaje link
Możesz podać link gdzie to można kupić?
Chciałem skoncentrować się wyłącznie na mechanice, a serva chciałem kupić żeby nie tracić czasu i nie robić eksperymentów
Większości kolegów mechaników, konstruktorów też nie będzie robić elektroniki samemu
Koledzy znający się na elektronice mogący wykonać taką elektronikę i zaproponować cenę nie ma się co wstydzić wszystkiego nie trzeba robić samemu?
A może jakaś wymiana elektronika za jakieś części mechaniczne w tej samej cenie?
Dla kogoś co i tak ma kupić nie ma różnicy gdzie kupi a może wybrać albo zamówić?
Lista dobra rzecz bo przy większej ilości cena może być taka że w ogóle nie opłaca się tego robić?
Jeśli ktoś zna jakiegoś producenta niech podaje link
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
dlatego gdyby byli chętni na pewno było by realne wykonanie tego w takiej cenie..teraz trzeba stożyć tylko listę chętnych ..pukury pisze:witam !! myślę sobie że jeżeli by to miało mieć sens to płytki by trzeba zamówić w jakieś firmie . chałupnicze metody raczej się nie sprawdzą . wykonanie płytki to pewnie jakieś 12 do 15 pln . pozdrawiam !!
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Oto wstępna lista do zamówienia UHU:
gmaro - 6 szt.
pltmaxnc - 12 szt.
chomikaaa - 3 szt.
jeśli ktoś jest chętny to proszę o dopisanie sie tutaj.
gmaro - 6 szt.
pltmaxnc - 12 szt.
chomikaaa - 3 szt.
jeśli ktoś jest chętny to proszę o dopisanie sie tutaj.
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
okey dopisuje:grzyb pisze:Witam! Jak będzie lista na UHU to w ciemno się zapiszę na 3 procki.
Aktualny stan listy to :
gmaro - 6 szt.
pltmaxnc - 12 szt.
chomikaaa - 3 szt.
grzyb -3 szt.
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
doszedlem do wniosku z kolega gmaro ze stwozymy tak liste w zasadzie to on zaczol
postaram sie dowiedziec szczegolow jak najszybciej
i przedstawie koszt jednostkowy ukladu oraz koszta transportu
narazie tworzymy liste chetnych aby oszacowac wielkosc zamowienia
chetni to:
gmaro - 6 szt.
pltmaxnc - 12 szt.
chomikaaa - 3 szt.
grzyb - 3 szt.
postaram sie dowiedziec szczegolow jak najszybciej
i przedstawie koszt jednostkowy ukladu oraz koszta transportu
narazie tworzymy liste chetnych aby oszacowac wielkosc zamowienia
chetni to: