Witam serdecznie, mam takie pytanko.
Poszukuje progamiku, w którym mógłbym prowadzić etapy wykonywania danego projektu. Przykładowo, mam wykonany projekt ramy do zespołu pompowego. Czy widzieliście program w którym mółbym zapisać poszczególne etapy np. obcinanie ceowników, frezowanie kostek, frezowanie podkładek pod silnik, chciałbym też wpisywać czas poszczególnych operacji, koszt, kto zajmował się danym etapem itp.
Czy któś z was miał styczność z czymś takim w bardzo prostej wersji, może darmowej? Wiem wszystko da się zrobić w EXCELU, ale w pierwszej kolejności postanowiłem zapytć.
Dzięki
Zarządzanie projektem - programik ??
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Korzystam w firmie z darmowego dotproject, ale jest to skrypt php do postawienia na swoim serwerze i jest dostępny przez neta. Każdy ma swoje konto i odpowiednie uprawnienia. TU conieco o tym programie, a TU strona twórców i tam można go pobrać. Pierwszy link jest do serwisu, który przedstawia takie programy, można tam o nich poczytać i coś wybrać.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Microsoft Project. z płatnych.
Z darmowych programów do zarządzania projektami zgodnie z techniką Agile - zadządzania zwinnego to aktualnie korzystam z Gravity - gravitydev.com - jest w nim wpisywanie czasu na poszczególne zadania i przypisywanie użytkowników, ale niestety nie ma w nim jeszcze zależności czasowych.
Z darmowych programów do zarządzania projektami zgodnie z techniką Agile - zadządzania zwinnego to aktualnie korzystam z Gravity - gravitydev.com - jest w nim wpisywanie czasu na poszczególne zadania i przypisywanie użytkowników, ale niestety nie ma w nim jeszcze zależności czasowych.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2