barth, przez Twoje 2 posty przemawia przez Ciebie arogancja , starasz sie pisac madrze ale wkoncu wychodzi Twoja prawdziwa natura , jezeli czytasz to forum od dawna na co nie wskazuje Twoj czas zalogowania się , to pewnie zauwazyles , ze lubie sie czepiac i naswietlac to co przewaznie jest ukryte miedzy slowami , pozwol , ze pokaze o co mi chodzi :
- poogladajcie sobie fotki z Waszymi urządzeniami
- zobaczymy ile wyjdzie Twoje dzieło Panie chomik
jak wyglada i ile wyjdzie nie powinno być powodem do podtekstowego obrażania innych, nie wiem co sobie myslales , ze zmusisz kazdego do refleksji ? ze kazdy popatrzy na to co ma w domu i pomyśli : " po co ja sie mecze skoro moge kupic takie ladne blaszki " ?
Cała konstrukcja jaką robi chomikaaa jest o niebo lepsza niż to co Ty proponujesz a wygląd to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje , podczas gdy on bedzie uzywał frezów 6,8,10mm Ty bedziesz miał problem z frezowaniem frezem palcowym 3mm w alu chociażby.
Wiec przemyśl to co tu robisz, co piszesz , bo nie idzie to w dobrą stronę dla Ciebie.
Klientów napewno znajdziesz , ale napewno mniej jak bedziesz robił psychologiczne podstępy.
PiteR