IMPULS3 pisze:A ja Was wszystkich pogodzę
Podsumowując to wszystko wychodzi na to że jak ktoś sobie dobrze i szybko radzi z komputerem to warto, ale jak ma problemy to warto do prostych robótek pozostawić sobie choć jedną manualną.

Brawo esencja tego tematu
kamar
o widzę że ci się kończą inteligentne wypowiedzi i zaczynasz pokazywać prawdziwe emmm
-em wziął
-em poszed
-em zrobioł
słuchaj wiem że robisz tokarki cnc z 3 zapałek i drucika jak MacGyver i to w cenie pudełka zapałek
a mi się bardziej wydaje że ty chyba masz jakiś uraz do panów z cs lab
ale podsumuje dla ciebie jeszcze raz
18 tysiecy zapłaciliśmy za:
- maszyna w pełni kompaktowy automat cnc z zmieniarka , uchwytem hydraulicznym w obudowie i centralnym smarowanie i około 40 kompletami szczek i przystawek
- silnik i falownik 7,5 kw
- komputer pc i licencje macha 3
- podstawowe narzędzia
- zasilacze i przekaźniki bezpieczniki
- sterownik z cs labu i 2 sztuki driverów
- uruchomienie elektroniki
maszyna pracuje profesjonalnie i zarobiła na siebie w tym sezonie kilka a nawet kilkanaście razy
Zbych07
No widzę ze kolega nie powinien przebywać czy też udzielać się na tym forum bo amatorem to on nie jest a raczej wybitnym profesjonalistą w zakresie obróbki graficznej
PAINT
Jeszcze trochę kolego a razem z kamarem będziecie mogli się złapać za rączki i pobiegać po placu zabaw ale najpierw podszkol się w wypowiedziach
A powiedz mi co twoja wypowiedz wniosła do tematu poza tym że mam okazje tobie trochę dogryźć i w niecierpliwości czekać co odpiszesz żeby się pośmiać jacy to ludzie są ograniczeni w porozumiewaniu się i dochodzeniu do wspólnego ujednoliconego zdania lub przynajmniej jakiegoś budującego wniosku .
tuxcnc
Z tym panem zgadzam się w pełni