Frezarko-ploter na biurko v2
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 9
Nie takie duże zauważ że wszystkie elementy leżą na stoliku maszyny o polu pracu przypuszczam że jakieś 450x350.
A ja wrucę do początku tematu i się spytam o przystawkę do kresa pracuje jeszcze czy się już rozleciała czy jeszcze nie wiadomo bo nie pracowała? - jak się czuje przystawka Twojej roboty.
A ja wrucę do początku tematu i się spytam o przystawkę do kresa pracuje jeszcze czy się już rozleciała czy jeszcze nie wiadomo bo nie pracowała? - jak się czuje przystawka Twojej roboty.
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 47
- Kontakt:
Kolejne postępy..
Stolik już gotowy ,owiercony który wzmocni całość ..

Elementy osi X i Z już przymierzone..

Ostatni ważny element a raczej 2 to boki które będą spinać oś X/Z oraz Y w całość ..

Przy okazji film z frezowania .
Stolik już gotowy ,owiercony który wzmocni całość ..

Elementy osi X i Z już przymierzone..

Ostatni ważny element a raczej 2 to boki które będą spinać oś X/Z oraz Y w całość ..

Przy okazji film z frezowania .
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Maszyna jest szeroka na 500 mm , element podbudowy stolika jest 500 mm reasumując potrzebujemy na biurku miejsca około 500x500 mmsmouki pisze:gmaro, nie chodziło mi o to że to się ciągnie, tylko jest to strasznie potężne jak biurko, stąd to pytanie moje. Chyba że są to zdjęcia jakiejś maszyny międzyczasowej

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Około 40 kilosmouki pisze:a ciężar? przez biurkową frezarkę ja rozumiem coś takiego
![]()

Kolejny krok udało się poczynić maszyna powiercona i poskładana z klocków .

Teraz montaż śrub ...
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18