Wkładki sprzęgła kłowego - z czego i jak wykonać?

Problemy i ich rozwiązania przy obróbce tworzyw sztucznych ręcznej jak i za pomocą CNC

kulbin
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1

Post napisał: kulbin » 12 kwie 2011, 22:42

Mrozik pisze:W tym przypadku wkłądki kompensują nieprostopadłość czół piast pompy i silnika, łączą obie piasty na długości, przenoszą moment i redukują wibracje. O co tobie dokłądnie chodzi to nie wiem.
Mrozik ,a może oddasz mi moją elektronikę+zasilacz+ 100 pln.Oszukaleś dekarując wykonanie zlecenia.Pieniadze wziałeś ,sprzęt zgarnałeś i od 6 miesiecy udajesz głupka,nie odpowiadasz na PW ani e-maile..Poinformowalem o tym admina ,a niedlugo zrobię następny krok.tymczasem cytat z ostatniego twojego maila:

Witam, widzę że płyta główna jest zintegrowana ze sterownikami silników, w takim razie całość może wynieść znacznie więcej, na początek proponował bym aby wysłał mi Pan samą elektronikę, podłącze swoje silniki i zobaczę co się dzieje przy sterowaniu machem.
Jeśli uda mi się wykryć i usunąć usterkę wtedy odeślę elektronikę i napiszę instrukcję jak wgrać plik konfiguracyjny macha oraz jak poustawiać paramatry silników.

Na pewno jest to najtańsza opcja.

czekam na odpowiedź-najlepiej publiczną
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, 09:57 przez kulbin, łącznie zmieniany 1 raz.

Tagi:

Autor tematu
Mrozik
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 6
Kontakt:

Post napisał: Mrozik » 15 kwie 2011, 11:00

Odpowiedź publiczna:

Zrypałem sprawę i nie ma co do tego wątpliwości, podaj proszę adres do siebie i numer konta, odeślę sprzęt i pieniądzę z nawiązką. Nie było moim zamysłem oszukać ciebie lub przywłaszczyć sobie twój sprzęt. Przepraszam za powstałą sytuację.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Obróbka tworzyw sztucznych”