I patrzcie...czesci az z Hongkongu, na maszyne wylozyl 3.000 ale moze sprzedaz za 6 (!!!) razy tyle...
Tak to jest jak dziennikarzyna wezmie sie do pisania :)
-
kendy
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 2
Tak to jest jak dziennikarzyna wezmie sie do pisania :)
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3575 ... zkole.html
I patrzcie...czesci az z Hongkongu, na maszyne wylozyl 3.000 ale moze sprzedaz za 6 (!!!) razy tyle...
Drewniana frezareczka za 18.000?
Ide do garazu machne z 4 do konca tygodnia i kupie nowego Mercdesa do firmy 
Tagi:
-
ezbig
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 1
Nie widzę w tym nic dziwnego, dla wielu ludzi cnc to nadal s/f, chociaż takie maszyny działają już od kilkudziesięciu lat, to wiele osób nie widziało jeszcze ich nigdy na własne oczy. Jak już zobaczy to taki człowiek to podnieca się jakby to była jakaś technologia przyszłości. Popraw temat, bo ten dziennikarzyna miałby z ciebie niezłą polewkę
(chyba, że nie masz polskich liter, to zwracam honor i proponuję wpisać "zabierze").
-
wood carver
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Kontakt:
-
wood carver
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Kontakt:
Na szczęście Tuskoland to już prawie historia... 
Problem w tym, że nie ma na kogo głosować!!
"Prezes" działa mi na nerwy...mam tylko małą nadzieję,że gdyby mieli szansę rządzić sami ( a nie w koalicji z tymi dwoma cudakami -jeden od mundurków,a drugi od wideł) ...to może ..może....w każdym razie alternatywy nie widzę.
Problem w tym, że nie ma na kogo głosować!!
"Prezes" działa mi na nerwy...mam tylko małą nadzieję,że gdyby mieli szansę rządzić sami ( a nie w koalicji z tymi dwoma cudakami -jeden od mundurków,a drugi od wideł) ...to może ..może....w każdym razie alternatywy nie widzę.