Tylko długo odkurzaczem nie pozasysasz i jak podczas frezowania nagle Ci się wyłączy bo zadziała bezpiecznik, to masz strzał z katapulty z wbitym frezem

I co chciales przez to powiedziec? Bo jakos nie lapie chybapitsa pisze:o powierzchni sumarycznej równoważnej rurze o średnicy 158mm.oprawcafotografii pisze: U mnie wstepnie wychodzi 2800 otworow <> 3mm![]()
No jak odpada to trudno. A juz mialem nadziejekak pisze:Dzieki za linka. Fajnie napisane.
Czyli frezownie za wylot na stole podcisnieniowym odpada...
Mozna prosic to samo tylko po polsku? Co ma niby zadzialac?dudis69 pisze:kak, dobry ten filmik
Tylko długo odkurzaczem nie pozasysasz i jak podczas frezowania nagle Ci się wyłączy bo zadziała bezpiecznik, to masz strzał z katapulty z wbitym frezem
Ma znaczenie gdy stół nie jest podzielony na oddzielnie załączane sekcje i wstawiane są do obróbki materiały o różnych rozmiarach. Autor wątku będzie obrabiał materiał na całej powierzchni więc większego znaczenie to nie ma. Liczba otworów wynika z wielkości wycinanych detali. Aby były dobrze przytrzymane warto zadbać jeszcze o odpowiednio porowatą wykładzinę pod materiał zapewniającą dobry rozkład ciśnienia pod detalami i siłę trzymania.pukury pisze: mnie wyszło - 158,7450787 - jeżeli ma to jakieś znaczenie
W przypadku stolu z blatem roboczym MDFu powierzchnia ssaca =pitsa pisze:Ma znaczenie gdy stół nie jest podzielony na oddzielnie załączane sekcjepukury pisze: mnie wyszło - 158,7450787 - jeżeli ma to jakieś znaczenie
i wstawiane są do obróbki materiały o różnych rozmiarach...
Ależ wcale nie. Jeżeli zapewnisz wystarczająco dużą powierzchnie ssącą to frezowanie na wylot w niczym nie przeszkodzi. W tym 'artykule', była mowa o zbiorniku wyrównawczym, czy coś w ten deseń. On pozwala na wyrównanie ciśnienia, by 'nagłym' przefrezowaniu na wylot.kak pisze:(...)Czyli frezownie za wylot na stole podcisnieniowym odpada.(...)
Mój odkurzacz posiada bezpiecznik termiczny na silniku, więc się nie nadaje do pracy ciągłej jako pompa próżniowa..., A duża różnica jest między dobrze przymocowanym materiałem, a tylko położonym... Bardziej po polsku się już nie daoprawcafotografii pisze: dudis69 napisał/a:
kak, dobry ten filmik
Mozna prosic to samo tylko po polsku? Co ma niby zadzialac?
Rozumiem, ze uzywasz odkurzacza w roli pompy prozniowej?dudis69 pisze:...
Mój odkurzacz posiada bezpiecznik termiczny na silniku, więc się nie nadaje do pracy ciągłej jako pompa próżniowa..., A duża różnica jest między dobrze przymocowanym materiałem, a tylko położonym... Bardziej po polsku się już nie da
Taka raczej za malo wydajna. Mysle o czyms takim:barola pisze:pompy nawet od 500 zl
http://www.internetowy.agdex.com/pompa- ... -2952.html