Chińskiego też nie znam i dobrze mi z tym.dziabi3 pisze: co będzie świadczyło o nie znajomości macha z twojej strony:
Chlodzenie
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
dziabi3 pisze: na tym forum można się tylko dowiedzieć jak skonfigurować porty w mach a jak się zada trudniejsze pytanie to największe mądrale nabierają wody w usta
Tu się po części zgodzę- niestety.
Ale pewnie jest też tak że nie wszyscy chcą bądz mogą pomóc.
Tutaj też muszę stanąć w obronie KAMARA dlatego że wystarczy prześledzić jego posty żeby nie posądzać go o niechęć pomocy.
A jeśli chodzi o chlodzenie to duże znaczenie ma to jak gruba zostaje ścianka np.przy wierceniu.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
to jak chce pomagać to niech a nawet nie chce mi się pisać o bzdurach bo nie warto tracić czas na kłótnie z kimś kto sprowadza kogoś do swojego poziomu i później na nim go pokonuje
a wracając do chłodziwa , chłodziwo to chłodziwo jedne lepsze a drugie gorsze i tyle
niema sensu się nad nim rozwodzić tylko używać żeby nie śmierdziało a jak za dużo w nim się oleju znajdzie z maszyny to lepiej wymienić bo później za szlami zbiornik jak ktoś niema odstojnika i chyba co ważne rozcieńczać w lekko ciepłej wodzie bo spotkałem się z takimi co w zimnej dobrze się rozpuszczało a w gorącej źle i odwrotnie a te 40 stopni to chyba rozsądna temp dla rożnych rodzai
a wracając do chłodziwa , chłodziwo to chłodziwo jedne lepsze a drugie gorsze i tyle
niema sensu się nad nim rozwodzić tylko używać żeby nie śmierdziało a jak za dużo w nim się oleju znajdzie z maszyny to lepiej wymienić bo później za szlami zbiornik jak ktoś niema odstojnika i chyba co ważne rozcieńczać w lekko ciepłej wodzie bo spotkałem się z takimi co w zimnej dobrze się rozpuszczało a w gorącej źle i odwrotnie a te 40 stopni to chyba rozsądna temp dla rożnych rodzai