Stało się ..nie ma już odwrotu nadruk już jest ....pltmaxnc pisze:gmaro napisałoj!! znowu będa kwasy.....bird to jest bird a że trochę kolor zmieniłeś.........Za to jest Blue Bird i tak ją chyba nazwie
Frezarko-ploter na biurko v2
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 47
- Kontakt:
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...
Tagi:
-
Zbych07
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 1
gmaro pisze:Stało się ..nie ma już odwrotu nadruk już jest ....pltmaxnc pisze:gmaro napisałoj!! znowu będa kwasy.....bird to jest bird a że trochę kolor zmieniłeś.........Za to jest Blue Bird i tak ją chyba nazwie
Miejmy nadzieję, że żądania płacenia tantiem nie napłyną zza oceanu : pl.wikipedia.org/wiki -> Ptaki (tytuł oryginalny The Birds) –
amerykański dreszczowiec z roku 1963 w reżyserii Alfreda Hitchcocka. Jest to jeden z najważniejszych thrillerów w historii kina.
Coś w tym jest.
Niedawno atmosfera jednego wątku nie odbiegała daleko od swojego pierwowzoru.
Chyba można powiedzieć, że był to największy thriller naszego Forum.
Swoją drogą nie wiem czy chciałbym żeby mówili o mnie : "wiesz ja zawsze zamawiam detale u tego gościa co ma czarnego ptaka".
Przepraszam Kol. gmaro za off topa
Wątek śledzę z dużym zainteresowaniem. Jak zwykle sporo można się dowiedzieć.
Gratuluję kolejnych przemyślanych i dopracowanych konstrukcji.
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Przede wszystkim to forum dla amatorów i powinno tak zostaćZbych07 pisze:Wątek śledzę z dużym zainteresowaniem. Jak zwykle sporo można się dowiedzieć.
Gratuluję kolejnych przemyślanych i dopracowanych konstrukcji.
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Dysz chłodzenia mgła olejową lub inną cieczą.pswienty pisze:Jaka to dysza chłodząca jest zamontowana na maszynach.
Dysz ta pracuje gdy tylko frezujemy czyli podczas G1 , posiada tryb pracy ciągły lub przerywany z regulowanym czasem pracy - postoju - które dorobiłem patrząc na praktyczne zastosowanie .
Pomogłem...
Pomogłem...
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
TC-250 link http://www.europroducts.pl/mgla-olejowapswienty pisze:A można prosić o jakieś namiary na sklep, albo symbol tej dyszy.
Pomogłem...
Pomogłem...