próbowałem tym tłumaczyć i pożal się boże ....

ubaw jest nie ziemski ...
proszę o wypowiedzi w sprawie tego co narysowałem he-he
to też może być niezły ubaw ....

pozdrawiam
Wiedziałem że będzie ubaw, ale muszę przyznać, że czasem się przydaje.fus23 pisze:sory za offtopic
próbowałem tym tłumaczyć i pożal się boże ....
ubaw jest nie ziemski ...
Narysować można wszystko , komputer i papier są cierpliwe.fus23 pisze:sory za offtopic
proszę o wypowiedzi w sprawie tego co narysowałem he-he
to też może być niezły ubaw ....
pozdrawiam
Podobnie ja robiłem swoją maszynkę od gorszej do lepszej.Zbych07 pisze:użyć tej maszynki do wyrzeźbienia detali do następnej , bardziej wymyślnej konstrukcji.
Myślę ,że nawet taka maszynka zrobi to dokładniej niż ja ręcznymi narzędziami.
W międzyczasie zyskam wiedzę praktyczną której żaden kurs nie zastąpi.
Tak to widzę.
ale teraz urosłemfus23 pisze:a poco kopiować skoro można przemyśleć samemu wszystko i zrobić najoptymalniej
czemu nie w Corelu ?? na Render 3D to się nie skusze
kolega smouki ma bardzo ładny projekt jeśli już bym miał kopiować to powiem że wzorowałem się na jego projekcie ..
swoją drogą zdanie dość cenne - wszak masz już maszynkę własną ...
może pokaż maszynki które twoim zdaniem są warte skopiowania ...
albo jeszcze inaczej pokaż projekt który da się skopiować - taki gdzie masz podane wymiary pojedynczych elementów pomijając te zakupowane jak śruby czy inne takie tam ....
żeby nie było nie jestem złośliwy ....
pozdrawiam
Zapewniam , że jest więcej osób którym podoba się ta konstrukcja.smouki pisze:ale teraz urosłem, to już ludzie się wzorują na mojej konstrukcji, mi też się moja konstrukcja podoba i jest dla mas, bo masy nie mają warsztatów żeby je tam postawić, moja konstrukcja mieści się na biurku i jak będzie pomalowana (na biało) i aluminium będzie wypolerowane to może i mojej małżonce się spodoba.