Mini wrzeciono BLDC
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 40
hmm.. nie wiem przez co dokładnie rozumiesz jakość cięcia, do sklejki używam 3mm dwu piórowego freza, na początku wycinałem za jednym przejazdem ale ze względu na hałas bo cały czas muszę coś innego robić gdy maszynka frezuje przejeżdżam po 1mm wtedy jest cichutko,
prędkości na razie tylko 600mm/min bo mnie oś y wstrzymuje ale spokojnie można cisnąć więcej tylko potencjometr muszę podkręcić na sterach wtedy zobaczę
Nie przejmuj się ja też jak wspominałem nigdy wcześniej takiego silnika na oczy nie widziałem troszkę mi filmiki na youtube pomogły.
Na sam początek kupiłem silnik z reglem żeby trochę się pobawić w sumie bldc to chodliwa rzecz jest teraz i gdyby nie wypaliło to jakiś modelarz zaraz odkupi : )
prędkości na razie tylko 600mm/min bo mnie oś y wstrzymuje ale spokojnie można cisnąć więcej tylko potencjometr muszę podkręcić na sterach wtedy zobaczę
Nie przejmuj się ja też jak wspominałem nigdy wcześniej takiego silnika na oczy nie widziałem troszkę mi filmiki na youtube pomogły.
Na sam początek kupiłem silnik z reglem żeby trochę się pobawić w sumie bldc to chodliwa rzecz jest teraz i gdyby nie wypaliło to jakiś modelarz zaraz odkupi : )
- Załączniki
-
- tester serw.rar
- tester serw eagle
- (22.27 KiB) Pobrany 377 razy
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 7
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10