Polska nakładka na mach2
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Dział 10 jest chyba najfajniejszy
, jak coś mogę przy nim pomóc, możemy się jakoś podzielić.

Pozdrawiam Andrzej
http://www.ottop.republika.pl/
http://www.ottop.republika.pl/
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 23
termit_tm,
Nie foto nie musisz wklejać (jak bede skladal w calosc to je dodam) wtylko prosze oddziel strony „xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx” - łatwiej budzie skladac i jak możesz to podpisy pod foto przetłumacz (jesli sa)
ottop,
jak jesteś w stanie pomóc to poproszę (jeden do początku a drugi od końca i gdzieś sie spotkamy – po swietach
)
michal,
ottop,
dopisałem Was - dla porządku - do listy społecznej
[center]Wesołych i rodzinnych świat, Panowie pierwsza gwiazdka tuz, tuz ... [/center]
Nie foto nie musisz wklejać (jak bede skladal w calosc to je dodam) wtylko prosze oddziel strony „xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx” - łatwiej budzie skladac i jak możesz to podpisy pod foto przetłumacz (jesli sa)
ottop,
jak jesteś w stanie pomóc to poproszę (jeden do początku a drugi od końca i gdzieś sie spotkamy – po swietach

michal,
ottop,
dopisałem Was - dla porządku - do listy społecznej

[center]Wesołych i rodzinnych świat, Panowie pierwsza gwiazdka tuz, tuz ... [/center]
Ostatnio zmieniony 24 gru 2005, 13:33 przez olo_3, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
adalbert wczoraj zrobilem jedna strone rozdzial prosty info ogoolne o instalacji jak chcesz to roob tylko daj mi znac na emila ze robisz zebzysmy nie dublowali [email protected]
Merry X-mas wszystkim CNC owcom
a tak na marginesie bylem kiedys wlascicielem domeny cnc.pl sprzedawalismy komputery z kumplem firma sie nazywala connect szkoda teraz by sie przydala co
Merry X-mas wszystkim CNC owcom
a tak na marginesie bylem kiedys wlascicielem domeny cnc.pl sprzedawalismy komputery z kumplem firma sie nazywala connect szkoda teraz by sie przydala co