Ploter frezujący o polu x1600, y1900, z100
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
A gdzie nawiercałeś wałki i czy możesz pokazać fotki jaki był finalny efekt tego nawiercenia hehe i oczywiście jak możesz podać cene?
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
hehe. Jak już pytamy to pytamy
Z czego są te wałki? Hartowane? Szkoda że tyle przepłaciłeś, bo mogłeś kupić mniejsze wałki z NC11LV i je cyjanować. Praktycznie zero ścierania.
A tak po za tym, świetny pomysł z tym napędem pod spodem stołu.
Czekamy na kosztorys??
Ah zapominiałbym, jakie max. obroty mogłeś dać na wrzecionko?
Pozdrawiam

Z czego są te wałki? Hartowane? Szkoda że tyle przepłaciłeś, bo mogłeś kupić mniejsze wałki z NC11LV i je cyjanować. Praktycznie zero ścierania.
A tak po za tym, świetny pomysł z tym napędem pod spodem stołu.

Czekamy na kosztorys??
Ah zapominiałbym, jakie max. obroty mogłeś dać na wrzecionko?
Pozdrawiam
Prawda leży pośrodku -Arystoteles.Może dlatego wszystkim zawadza -Wodzu.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 33
- Kontakt:
Witam.
Konstrukcja bardzo interesująca i klarowna. Gratuluje i cały czas podziwiam efekty dalszej pracy
Mam pytanie z innej beczki.
Jeśli jest to możliwe to proszę podaj gdzie kupowałeś PA11 na konstrukcję bramy, ile chcieli za kg netto i czy docinali do wymiaru?
Ja właśnie utknołem na zaporowej cenie firmy AVANTI - 28zł netto za kg przy elemencie minimum 3kg dla PA6 i kosmicznej kwocie dla mniejszych elementów.
Pozdrawiam,
Kacper
Konstrukcja bardzo interesująca i klarowna. Gratuluje i cały czas podziwiam efekty dalszej pracy

Mam pytanie z innej beczki.
Jeśli jest to możliwe to proszę podaj gdzie kupowałeś PA11 na konstrukcję bramy, ile chcieli za kg netto i czy docinali do wymiaru?
Ja właśnie utknołem na zaporowej cenie firmy AVANTI - 28zł netto za kg przy elemencie minimum 3kg dla PA6 i kosmicznej kwocie dla mniejszych elementów.
Pozdrawiam,
Kacper
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
grunt że temat ultraprecyzji skończył się i w końcu coś normalnego (ziemskiego) pojawiło się na forum ze strony bartuss1gaspar pisze:Konstrukcja bardzo interesująca i klarowna. Gratuluje i cały czas podziwiam efekty dalszej pracy![]()

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 121
- Kontakt:
ano tez z Avanti po 19,50 za kggaspar pisze:Jeśli jest to możliwe to proszę podaj gdzie kupowałeś PA11 na konstrukcję bramy
[ Dodano: 2006-08-03, 20:52 ]
prowadniki dojechały

- Załączniki
-
- prowadnikbelka.JPG (25.46 KiB) Przejrzano 2443 razy
-
- prowadnikrama.JPG (23.16 KiB) Przejrzano 2432 razy
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
bartuss1 pisze:prowadniki dojechały
fajny tasiemiec i probelm z kablami rozwiązany .. po za tym fajnie gdyby foty były bardziej szczegółowe..
Pomogłem...
Pomogłem...