Plik 3d


Autor tematu
kszestakow
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 23
Rejestracja: 13 lis 2011, 18:09
Lokalizacja: Mielec

Plik 3d

#1

Post napisał: kszestakow » 03 lut 2020, 21:56

Witam,
Czy jest ktoś w stanie wyciągnąć dane w pliku który umieszczam.
Chodzi mi o plik 3d ( step).
Próbuje to ogarnąć i coś nie idzie.
Dzięki i pozdawiam
Załączniki
sovushki.dxf
(666.95 KiB) Pobrany 11 razy




MateuszMM
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 122
Rejestracja: 04 cze 2018, 11:53

Re: Plik 3d

#2

Post napisał: MateuszMM » 04 lut 2020, 11:55

Rysunki z sowami, płaskie, nie ma 3d


Autor tematu
kszestakow
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 23
Rejestracja: 13 lis 2011, 18:09
Lokalizacja: Mielec

Re: Plik 3d

#3

Post napisał: kszestakow » 04 lut 2020, 16:30

Wiem ze plik jest płaski. Potrzebuje to wyciągnąć na grubość np 2 mm i nie mogę tego wykonać.
Ktoś pomoże?


kamar
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 12450
Rejestracja: 18 wrz 2010, 06:17
Lokalizacja: Kozienice
Kontakt:

Re: Plik 3d

#4

Post napisał: kamar » 04 lut 2020, 19:43

:)


Autor tematu
kszestakow
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 23
Rejestracja: 13 lis 2011, 18:09
Lokalizacja: Mielec

Re: Plik 3d

#5

Post napisał: kszestakow » 04 lut 2020, 22:04

dzięki wielkie

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Autodesk Software (Autocad, Inventor etc) ”