Ty atakujesz mnie .A Ja nikogo Tu nie atakuje ,oco chodzi? chcesz mnie wciagnać w pyskuwki ,nieda rady ja zawsze pokojowo jestem nastawiony .Toże stwierdzam iż dokumentacja Linuxacnc jest bardzo dziwna i niedoskonała to wiekszość doświadcza tego .Cecha harakterystyczna dla linuziarzy .Ze jak chcecie miec cos jasno wytlumaczone to tego niema ! Coś zle pisze?kozak12 pisze: ↑24 sie 2025, 09:06Twoje odpowiedzi nic nie wnoszą do tematu.tuxcnc pisze: ↑24 sie 2025, 08:15Dokumentacji jest więcej niż potrzeba, tylko Ty nie umiesz jej znaleźć.Astralny Byt pisze: ↑24 sie 2025, 03:58W linuxiecnc nie ma np. listy g codów z przykladami jak fizycznie G kod ma wygladac bo poco ? Niech sie ludzie meczą i przebijają sie przez te sciane linuksową bo twórcy liniuksiarze tak sobie to wymyslili aby próg wejscia był wysoki .Ja tego nierozumiem .Dlaczego to jest tak zle opisane ?
A Twój odzywki wskazują na to że nic mądrego się od Ciebie nie dowie.
Zamiast wskazać źródło pieprzysz jak potłuczony.
Sam ucze sie tego dziwnego systemu w Linux cnc . znam kilka jezyków programowania ale ten linuksowy to coś wybitnego ,dla elit . I co dojebiesz mi za to?
Dodane 9 minuty 36 sekundy:
najlepszym przykładem jest jak w G kodach w zrobić pauze . Ludzie sie po forach pytają jak dac prostą pauze a dlaczego ? Po panowie od linuksa Pause nazwali inaczej ,normalne jaja światowego poziomu inaczej nazwali pause .
Dodane 6 minuty 26 sekundy:
A wiecie jak w Linuxiecnc nazywa sie pausee ? ano nazywa sie dwell, ale jaja . jak to w linuksie cały system zarzadzania jest po***any jak
Rusek na stepie afrykanskim. No ale to tworzyli inrzynierowie dla innych inrzynierów a my normalni ludzie do dziś musimy sie z tym pi***olić w znaczeniu poznawc te tajniki inrzynierow. Nawet niema spujnej pomocy z przykladamio ,bo poto inrzynierowie nie przewidzieli ze normalny Polski Chłop chce to zastosować .
Dodane 5 minuty 8 sekundy:
Np w linuxiecnc niema zadnej dobrej pomocy z przykladami ,jak uczylem sie basika to tam mialem mnustwo dobrych przykladow ale jak chce poznac linuxacnc przykladów niema ,Niema i nie bedzie .W całej dokumetacji z linuxa cnc niema przykładów jak to zastosowac .Oco tu chodzi? Ktos sabotuje te produkcje?
Dodane 4 minuty 2 sekundy:
m dokumentacje od Niemieckiego sterowania cnc ,tam wszystko jest jasno wytlumaczone ,absolutnie wszystko jasno wytlumaczone co i jak .
A ci od linuxacnc to jakby sie znecali nad ludzmi.
Dodane 4 minuty 22 sekundy:
A ty kolego może niewiesz ze ja mialem tu najwyższe wyróżnienia ,pomogłem tysiacom userów ,nie jestem człowiekiem z nikąd.tuxcnc pisze: ↑24 sie 2025, 08:15Dokumentacji jest więcej niż potrzeba, tylko Ty nie umiesz jej znaleźć.Astralny Byt pisze: ↑24 sie 2025, 03:58W linuxiecnc nie ma np. listy g codów z przykladami jak fizycznie G kod ma wygladac bo poco ? Niech sie ludzie meczą i przebijają sie przez te sciane linuksową bo twórcy liniuksiarze tak sobie to wymyslili aby próg wejscia był wysoki .Ja tego nierozumiem .Dlaczego to jest tak zle opisane ?
Dodane 3 minuty 8 sekundy:
========================
Ja usiluje zmusic linuxacnc po swoje potrzeby ,robie postępy i co mam sie tym dzilic wobec takich wpisów o mnie?
Co o tym myslicie .mam sie dzielić tym na forum jak mi ublizaja itp?