maho mh600

witam czy warto

Linie produkcyjne, automaty, roboty nie tylko CNC. Przeróbki, modernizacje oraz konstrukcje własne.

Autor tematu
jawor
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 24
Posty: 58
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: maho mh600

#31

Post napisał: jawor » 15 mar 2019, 22:46

Ta wlasnie

Dodane 49 minuty 20 sekundy:
W sumie dzis dalem zaliczke jak bede ja mial moge liczyc na pomoc



Zgłoszenia konkursowe


Lordas89
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 10
Posty: 18
Rejestracja: 18 mar 2018, 22:01
Lokalizacja: Mikstat-Pustkowie

Re: maho mh600

#32

Post napisał: Lordas89 » 15 mar 2019, 22:50

Nie ma problemu. Jak coś to pisz. Też się zastanawiałem żeby nie kupić jej na części do mojej. Ale jak narazie moja śmiga ładnie i nie mam z nią problemow 😊


Autor tematu
jawor
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 24
Posty: 58
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: maho mh600

#33

Post napisał: jawor » 15 mar 2019, 22:56

Tylko nie wiem czy dobrze zrobilem jak nie odpali a pan czym sie zajmuje jakas firma


Lordas89
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 10
Posty: 18
Rejestracja: 18 mar 2018, 22:01
Lokalizacja: Mikstat-Pustkowie

Re: maho mh600

#34

Post napisał: Lordas89 » 16 mar 2019, 07:45

Jak dobrze utargowales to chodź bys dał na części To Ci się zwróci. Głupi przekaźnik na płycie kosztuje jakieś 100 zł a trochę ich tam jest. Serwa po 1000, sterowniki też tanie nie są. Monitor jesli ładnie wyświetla to za 1000 spokojnie upchniesz. Te maszyny są bardzo stabilne i ładnie trzymają wymiary a trochę ich jest na naszym rynku. Jak jest zadbana to warto ją doprowadzić do stanu użytecznego. Zwlasza, że ma magazyn narzędzi. Ja pracuje normalnie w firmie. A w domu tak dla siebie dłubie sobie na właśnie maho mh 600 😊 tylko, że ja za swoją dałem 29 tys i też nie była do końca na chodzie. I nie pan tylko Michał 😁


Autor tematu
jawor
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 24
Posty: 58
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: maho mh600

#35

Post napisał: jawor » 16 mar 2019, 09:14

Ja tez pracuje a w domu ostatnio wukonuje rebaki hydrauliczne ojcec robil dla siebie i mowie ja tez zrobie moze sie sprzeda i tak juz trzeci idzie a na frezarce tez by moze cos urobil pieniazkow


kamar
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 11543
Rejestracja: 18 wrz 2010, 06:17
Lokalizacja: Kozienice
Kontakt:

Re: maho mh600

#36

Post napisał: kamar » 16 mar 2019, 09:26

jawor pisze:
12 mar 2019, 17:12
za 15000 tys
Piętnaście baniek ? co to za sprzęt ? :)


Lordas89
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 10
Posty: 18
Rejestracja: 18 mar 2018, 22:01
Lokalizacja: Mikstat-Pustkowie

Re: maho mh600

#37

Post napisał: Lordas89 » 16 mar 2019, 09:49

Ze złota 😁


Autor tematu
jawor
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 24
Posty: 58
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: maho mh600

#38

Post napisał: jawor » 17 mar 2019, 09:40

Witam a nie wiecie ile wazy maho mh600c bo po intetnecie to ruznie pisza


Lordas89
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 10
Posty: 18
Rejestracja: 18 mar 2018, 22:01
Lokalizacja: Mikstat-Pustkowie

Re: maho mh600

#39

Post napisał: Lordas89 » 17 mar 2019, 14:37

Około 3 ton. Może. 3, 5 tony. Ja widlakiem ściągnąłem z udzwigie 3.5 tony i dał spokojnie radę.


Autor tematu
jawor
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 24
Posty: 58
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: maho mh600

#40

Post napisał: jawor » 17 mar 2019, 16:27

Mnie tez chodzi o rozladunek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „INNE MASZYNY i URZĄDZENIA”