Która wersja?

Dyskusje dotyczące najpopularniejszego programu sterującego maszynami CNC

Autor tematu
januszjan
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 2
Posty: 27
Rejestracja: 24 lis 2020, 17:42

Która wersja?

#1

Post napisał: januszjan » 07 kwie 2021, 21:40

Którą wersję polecacie jak tą najbardziej stabilną? Tablet samsung z windows 7




Dolce
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 464
Rejestracja: 22 gru 2007, 23:54
Lokalizacja: Polska

Re: Która wersja?

#2

Post napisał: Dolce » 07 kwie 2021, 23:38

Smartfonową :)


Autor tematu
januszjan
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 2
Posty: 27
Rejestracja: 24 lis 2020, 17:42

Re: Która wersja?

#3

Post napisał: januszjan » 08 kwie 2021, 16:33

... no właśnie, dlatego coraz częściej zaglądam na elektrodę, profesjonalne forum z konkretnymi ludźmi


cawboy
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 45
Rejestracja: 13 mar 2021, 18:23
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Która wersja?

#4

Post napisał: cawboy » 08 kwie 2021, 17:00

ja używam R3.043.062 jest stabilna ale jak to będzie na Twoim sprzęcie?, nie mam pojęcia, jakbyś napisał więcej to byś i normalne odpowiedzi dostał. Jaki sterownik czy tam płytka sterująca?
Krak.


Dolce
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 464
Rejestracja: 22 gru 2007, 23:54
Lokalizacja: Polska

Re: Która wersja?

#5

Post napisał: Dolce » 09 kwie 2021, 01:04

Zabawnie zabrzmiała Twoja aluzja o braku konkretnych ludzi na tym forum biorąc pod uwagę poziom Twojego pytania oraz sprzęt, który chcesz wykorzystać do sterowania maszyną. Nie chodzi o to, że się z niego naśmiewam. Nie mam tabletu samsunga, kiedyś planowałem kupić ale był trochę za drogi jak dla mnie. Jednak akurat to nie jest najważniejsze. Natomiast pytanie jest trochę w stylu czy nowy renault clio będzie dobry na dalekie trasy do przewozu towarów :) A informacja, że masz tablet Samsunga to tak jakbyś na pytanie o to jakim jeździsz samochodem odparł, że czerwonym.
Być może podchodzę do tematu zbyt poważnie. Jeśli planujesz sterować jakąś niegroźną maszynką to pewnie i z tabletu można. Wersja programu, którą podał wcześniej kolega jest ok. Nie robi numerów.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mach 2 / 3 / 4 (ArtSoft software)”