Kod G w Sinutrain
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Re: Kod G w Sinutrain
Wybacz Autorze tematu ale osobiście wolałbym, żeby inżynierów z takim podejściem jakie reprezentujesz było w kraju jak najmniej. Dzięki temu wszyscy będziemy bezpieczniejsi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 8
Mechanika i budowa maszyn. Juz ogarniam ten g code.
Dodane 9 minuty 11 sekundy:
Nie pomogło mi to co wysłałeś. Ja ten nawias musze w inventorze zrobić na rysunku a nie na normalnej kartce.
I właśnie nie wiem jak go w inventorze zrobić.
Dodane 9 minuty 11 sekundy:
wojtek10916 pisze: ↑26 lis 2019, 09:22https://www.obliczeniowo.com.pl/index.php?id=322
A co to za studia?
Nie pomogło mi to co wysłałeś. Ja ten nawias musze w inventorze zrobić na rysunku a nie na normalnej kartce.
-
reflux98 pisze:Nie pomogło mi to co wysłałeś. Ja ten nawias musze w inventorze zrobić na rysunku a nie na normalnej kartce.
a teraz przeczytaj co napisales w poscie gdzie sie pytasz jak zrobic program i część na maszynie
reflux98 pisze:Na tym rysunku muszę tą chropowatość co jest w nawiasie zrobić i nie wiem jak.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 8
Wydawało mi się że pisałem że to trzeba w inventorze zrobić. Ale jednak wcześniej nic na ten temat nie pisałem. Pomoże ktoś ?? Szukałem po stronach internetowych ale nic nie znalazłem i w invenorze też próbowałem to zrobić ale nie udało mi się.
Dodane 55 sekundy:
Albo czy może znacie jakieś strony internetowe albo inne fora gdzie można by było o ta chropowatość zapytać ??
Dodane 55 sekundy:
Albo czy może znacie jakieś strony internetowe albo inne fora gdzie można by było o ta chropowatość zapytać ??
-
reflux98 pisze:Albo czy może znacie jakieś strony internetowe albo inne fora gdzie można by było o ta chropowatość zapytać ??
Jest taka strona www.google.com
https://www.google.com/search?q=invento ... e&ie=UTF-8