Jak przeciąć Prolab-65 w połowie grubości?

Problemy i ich rozwiązania przy obróbce tworzyw sztucznych ręcznej jak i za pomocą CNC

Autor tematu
dasza77
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 7
Posty: 954
Rejestracja: 14 maja 2006, 17:34
Lokalizacja: Ełk

Re: Jak przeciąć Prolab-65 w połowie grubości?

#11

Post napisał: dasza77 » 31 lip 2018, 14:23

Dostałem ofertę. Płyty RenShape BM5460 w wym. 1500x500x25mm w cenie netto 84 euro/płytę, grubość 50mm - 125 euro/płytę.




Autor tematu
dasza77
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 7
Posty: 954
Rejestracja: 14 maja 2006, 17:34
Lokalizacja: Ełk

Re: Jak przeciąć Prolab-65 w połowie grubości?

#12

Post napisał: dasza77 » 14 cze 2019, 13:55

Dziwna sprawa. Kilka dni temu w tym temacie wypowiedział się ktoś, którego wpis został wykasowany. Ten ktoś podawał namiary do siebie i oferował płyty jakich potrzebuję. Teraz tego wpisu nie ma??? Zapamiętałem , nazwisko Domański???


kamar
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 11698
Rejestracja: 18 wrz 2010, 06:17
Lokalizacja: Kozienice
Kontakt:

Re: Jak przeciąć Prolab-65 w połowie grubości?

#13

Post napisał: kamar » 14 cze 2019, 21:55

dasza77 pisze:
14 cze 2019, 13:55
Ten ktoś podawał namiary do siebie i oferował płyty jakich potrzebuję. Teraz tego wpisu nie ma???
Takie dogadywanie to na PW. Kolega usunął zgodnie z regulaminem.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Obróbka tworzyw sztucznych”