Frezarka - zagadka
A dokładnie przywracanie jej zdolności bojowej
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Re: Frezarka - zagadka
Jak potrzebujesz jeszcze te kamienie do wrzeciona pod oprawke iso40 daj znać na pw
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 16
sssTOMEKsss - wysłałem PW.
Dziś zrobiłem skromne zakupy, co prawda związane z frezarką raczej pośrednio, ale na tym zakupie i ona na pewno skorzysta (zdjęcie poniżej):

Dodatkowo poskładałem skrzynię wrzeciona - prawie. Muszę wymienić jedno łożysko na wejściu skrzyni, oraz oba uszczelniacze, które niby wyglądają w porządku ale z racji wieku mogą już nie trzymać. W mojej okolicy dzisiaj w związku ze świętem wszystkie sklepy z łożyskami były zamknięte, więc skrzynia musi poczekać do jutra.
Pozdrawiam.
Dziś zrobiłem skromne zakupy, co prawda związane z frezarką raczej pośrednio, ale na tym zakupie i ona na pewno skorzysta (zdjęcie poniżej):

Dodatkowo poskładałem skrzynię wrzeciona - prawie. Muszę wymienić jedno łożysko na wejściu skrzyni, oraz oba uszczelniacze, które niby wyglądają w porządku ale z racji wieku mogą już nie trzymać. W mojej okolicy dzisiaj w związku ze świętem wszystkie sklepy z łożyskami były zamknięte, więc skrzynia musi poczekać do jutra.
Pozdrawiam.
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 16
Zastanawiam się jak olej wlać do skrzyni. Jak koledzy myślą, czy wystarczy zwykły olej przekładniowy czy do skrzyń z elektrosprzegłami wymagamy jest jakiś specjalny olej? Gdybym miał dokumentację...
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.