FeatureCAM postprocessor

featureCAM

Autor tematu
Marcinowy
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 2
Posty: 26
Rejestracja: 24 sie 2016, 09:32
Lokalizacja: Głubczyce

FeatureCAM postprocessor

#1

Post napisał: Marcinowy » 21 maja 2017, 15:47

Witam, jaki pp powinienem wybrać do programu Mach3, w FeatureCAM'ie aby wygenerowć prawidłowy kod dla 5 osi?



Tagi:


postprocesor
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 5
Rejestracja: 16 paź 2016, 19:37
Lokalizacja: Warszawa

#2

Post napisał: postprocesor » 07 cze 2017, 00:10

Witam na jaką maszynę potrzebuje Pan tego postprocesora?
Janek


Autor tematu
Marcinowy
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 2
Posty: 26
Rejestracja: 24 sie 2016, 09:32
Lokalizacja: Głubczyce

#3

Post napisał: Marcinowy » 08 cze 2017, 17:43

Dzięki za odpowiedź, jest to najzwyklejsza samoróbka trzy osiowa + przystawka z dwoma osiami taka jak w linku : http://www.ebay.com/itm/261835142127


Zagadank
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 14
Rejestracja: 21 sty 2016, 17:16
Lokalizacja: Polska Południowa

#4

Post napisał: Zagadank » 19 sie 2017, 21:39

Nie wiem jak w FeatureCam, ale w jego "starszym bracie" (PowerMill z Delcam'a) uzywam/łem posta do najstarszej wersji Fanuca, i od lat się sprawdza. Nie pamiętam ale coś koło Fanuc 0M - na pewno nie wyższy niż 15stka?
Pozdrawiam
Zag

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „featureCAM”