Elipsa na łuki

eduCAD
Awatar użytkownika

Autor tematu
ryby007
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 353
Rejestracja: 04 cze 2007, 17:49
Lokalizacja: Mogilno
Kontakt:

Elipsa na łuki

#1

Post napisał: ryby007 » 15 sty 2008, 22:17

Potrzebowałbym narysowaną elipsę opisać w łukach a nie w punktach.
Czy jest taka możliwość, jakaś sztuczka?
Bo musiałbym wyfrezować taką eliptyczną kieszeń tylko że w podprogramie może być tylko 20-ruchów.



Tagi:

Awatar użytkownika

rockykon
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 889
Rejestracja: 13 maja 2005, 21:24
Lokalizacja: Wawa

#2

Post napisał: rockykon » 16 sty 2008, 18:56

a ile może być programów ?

Awatar użytkownika

Autor tematu
ryby007
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 353
Rejestracja: 04 cze 2007, 17:49
Lokalizacja: Mogilno
Kontakt:

#3

Post napisał: ryby007 » 16 sty 2008, 19:42

Niestety tylko 1.
Przykładowo najczęściej w komendzie G150

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „eduCAD”